IRC-Galleria

Kittilöityminen(kö?) osa 4Sunnuntai 05.07.2009 04:09

Unia..

Näin pe-la välisenä yönä(tai aamusta en muista) outoa unta. Ystäväni Arttu L opetti miua tekemään vatsoja.. ihmeellistä siinä oli että liikkeen kuului kuulemma lähteä niskalihaksista(WTF?!). Unessa onnistuin tekemään kaksi kertaa sen.. pitänee kokeilla hereillä miltä tuntuu jännittää niskalihakset ja toivoa että vatsa seuraa perässä. Toi uni saattaa kyllä johtua siitä että oon nyt onnistunut pakottaa itseni joka ilta tekemään 30 vatsaa ja punnerrusta.. 12, 10, 8. Muistaakseni Arttu mulle tuon sarjan joskus neuvoi.


Matkoilla..

Lauantaina(tänään) lähettii matkaamaan ennen puolta päivää.. ajeltiin kaukosesta kolarin kautta pajalaan(ruottin maalle), jossa käytiin markkinoilla. Kattelin paljon ympäriinsä mut eipä siel paljo olna mithää mielenkiintosta, mut lökäpöksyjä oli niin pirusti(mietin jopa hetken et mitä ihmettä). Voin ihan suoraan sanoo et pari kertaa meinas jalat lähtee alta ku oli niin nättei tyttöi löysissä kuteissa.. huoh olisinpa ollu yksin matkassa niin olisin voinut sieltä löytääkkin yösijan. Sieltä matka jatku ruottin puolta övertornioon jost päästii takas suomen puolelle ja tultiin tänne ylitornioon iskän ja Paulan kaverin luokse yöksi.


Ilta menot..

Täällä istuttiin iltaa omakotitalon pihalla olevassa kodassa(miä hommaan kans joskus ku talon hommaan) ja loppu illasta siirryttiin sisätiloihin jatkamaan.. tosin iskä ja Paula väsähti mutta me jatkettiin Anjan kanssa pelaamalla lautapelejä. Ensin pelattiin jotai ihme "kissa miau"-peliä missä piti yrittää löytää kissa tökkimällä pelilaudassa oleviin reikiin tikulla, sen jälkeen pelattiin pari kertaa "wapi"(tai wap-jotain) nimistä peliä jonka jälkeen siirryttiin perus scrableen. Illan aikana kävin vessassa ja pakko todeta, että kun on pari kaljaa juonut niin vessan ovessa oleva Usher-juliste näytti hieman epäilyttävältä. En oikeen tienny yrittääkö se kyylää mua vai odottaako se vuoroaan... epäilen ensimmäistä kun se oli selkeesti repimässä housujaan pois.


Huomisen suunnitelmat ei oo mulla yhtään selvillä, mutta norjaan ei vissiin lähdetäkkään.. meinattiin ensin iskän kanssa et mennään jäämeren rantaan keittää kahvit, mutta matka oli kuulemma liian pitkä yhden päivän aikana suoritettavaksi. Google mapsillä katottiin et matkaa ois kertyny about 1500km.. Maanantai aamuna ollaan rovaniemelle menossa joten oltas jouduttu ajaa turhan paljon eikä siinä olis kerenny ku nopeesti sipasee ne kahvit siel ja jatkaa matkaa. Voipi olla että ei enää ulkomailla käydä mutta oli se nopeekin käväsy ruotsin puolella maisemia ja ihmisiä vilkasemassa aika hianoo.

Blau

ps. mä olen huomannut pienen oudon muutoksen itsessäni.. en oo enää yhtä arka menee juttelemaan ihmisille ja erityisesti naisten kanssa oon tullu yllättävän hyvin juttuun. Tosin en edelleenkään saa itseäni sellaisten naisten lähelle jotka oikeasti vie multa jalat alta..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.