IRC-Galleria

BALIKeskiviikko 10.01.2007 12:34

Doddiih, balilla on nyt oltu muutama paiva ja kivaa on ollut. Sen verran tama on turisti mesta etta riisia ei ole tarvinut syoda kertaakaan. Muu ruoka on hieman kalliinpaa mutta kun tuota riisia on vetanyt 2kk joka paiva niin ei maistu nyt. Taalta saa kylla vitun hyvaa safkaa kun menee oikeisiin mestoihin.

Paivan kulku: Herataan siina ennen klo 8 ja syodaan aamupala, 9 mennessa ollaan rannalla surffilautojen kanssa ja vedetaan ensimmaiset aallot. Surffaus on kylla pirun raskasta hommaa kun ui sinne aaltojen luo niin tuntuu etta kasista on kaikki voima poissa, mutta jotenkin sita saa lisaa voimia kun aalto vie ja pitaa nousta pystoon. kahden aikaan syomaan rannalla olevaan ravintolaan(Blue ocean). Perkele sielta saa hyvia fajitaksia. Taas aaltoihin parskimaan ja sitten 17-18 valilla sita onkin jo aivan poikki ja hotelliin... Illalla dropsiin syomaan ja sit nukkumaan.

Mitaan tumuja en ole taalla vetanyt koska aamusella pitaa nousta aikaisin. Aallot ovat silloin parhaimmillaan ja surffaamaan tanne on tultu eika juomaan.

Nyt on vahan mieli maassa, koska Junnu vietiin sairaalaan korkean kuumeen takia, 39,5 silla oli tuossa ja pitaa vain toivoa ettei ole dengue iskenyt. Jos tuosta denguesta ette tieda niin katsokaa wikipediasta. Maija on nyt Junnun kanssa hospitaalissa ja mie menen ottamaan paivallisen jonnekkin ja odottelen kun en muuta voi.

Taalta pitaisi jatkaa singaporeen, mutta katsotaan miten tassa kay. Viisumi menee umpeen lautantaina etta sita pitempaan en taala voi olla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.