IRC-Galleria

Manilasta poistuminenTorstai 10.05.2007 16:57

Ilman anttonia en kirjoittelisi tätä KLssä. Kävi näin,että parin tapaamani suomalaisjampan ja muutaman muun kanssa lähdimme guesthousesta olusille. Ensinnäkin muutamat oluset vaihtuivat kolmeen pirtupulloon(se vain oli niin halpaa) ja baari johonkin yksityisasuntoon johonkin päin manilaa.
Tytöllä oli hieno kämppä ja kaljaa kylmässä. Toimme pirtupullosemme sinne myös ja aloimme juopottelemaan. Jossain vaiheessa iltaa viinaa haettiin vielä lisää ja baariin lähteminen unohdettiin ja klo 6 herätyskin taisi olla unholassa.
Muistan heränneeni peilikaapista engelsmannin räpsiessä kuvia minusta, mutta sitä en muista tapahtuiko tämä ennen madcook sessiota. Tytöt kävivät ostamassa jotain filippiiniläistä "perinne" safkaa, eli kananmunaa missä on se sikiö sisällä. Siinä sitten kovasti yritin syödä sen mutta päädyin oksentelemaan olohuoneen lattialla olevaan roskikseen.
Kun sitten tajusin lähteä kohti guesthousea porukan mukana, iski muutamalle pakottava tarve urinoida julkisella paikalla(kiellettyä filippiineillä) ja paikalle tuli poliisipartio. Ensin mietin että eiköhän nämä muutamalla pesolla lähde kulkemaan tästä, mutta seurueessamme oli filippiiniläinen joka aloitti keskustelun sanoilla "Vittu ettekö te tiedä että kuvernööri x on minun serkkuni ja teiltä lähtee duunit jos meidät putkaan laitatte"...Näin jo sieluni silmin kuinka istun putkassa kun lento kohti KLlää lähtee. Mutta herran taktiikka toimi loistavasti ja pääsimme menemään maksamatta pesoakaan.
Heräsin väjän yli 7 siihen kun Anton kertoo taksin olevan pihalla... Olin ajatellut ummistaa silmäni vain viideksitoista minuutiksi ja laittanut kännykkäänkin kolme herätystä. Joku dormissa asusteleva oli vienyt kännyni vessaan herätteleen. Selvittyäni ylös koitin saada muita taksiin lähtijöitä hereille ja ainoastaan parvekkeelle sammunut engelsmanni pääsi minun ja Antonin lisäksi taksiin. Kahdella suomalaismatkaajalla kävi sitten sellainen kenkä että missasivat lennon...


Kovasti mietityttää olenko löytänyt krapulattoman viinan kun en koko päivänä ole joutunut siitä kärsimään. Oikeastaan matkustaminen oli kivutonta kun nukuin kokoajan.

Reilun viikon aikana filippiineillä kaksi kertaa tekemisissä poliisin kanssa, kolmannella olisi varmaan napsahtanut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.