IRC-Galleria

KaikenlaistaTiistai 10.04.2007 12:04

Ei ole tullut kirjoiteltua jostain syystä aikoihin, mutta laitetaan nyt muutaman päivän tapahtumia esille...

Kun Penangin aiheuttamasta krapulasta selvittiin lähti minibussi kohti koh lipeä, liput oltiin ostettu koh lantalle, koska penaalissa ei myyty lipelle lippuja. Lippujen vaihto sujui Hattulassa(Hat Yai) kivuttomasti, mutta yllätyksenä kolahti niiden hinta, koska lanta on kauempana kuin lipe ja lipen liput olivat selvästi tyyriimmät. Osviittaa reissun teemasta sai jo matkalla, kun olut alkoi maistumaan vaikka se taskulämmintä olikin.

600 heppainen speed boat toi meidät lipelle ja otettiin luukku Tarutao cabana resortista(VIRHE) ja paineltiin osteleen lisempää olutta. Penaalista oli paikalla jo 7 vaihtaria ja bileet saatiin vaivattomasti polkaistua käyntiin ja sattui sellainen munkki et Job 2 Do oli soittamasssa samana päivänä. Job 2 Do on taikamaan suosituin reggaebandi ja keikkaa fiilisteltiin. Tipahdin täysin jossain vaiheessa iltaa, koska olin liikenteessä 1 tunnin yöunilla.

Tasaisen varmaan tenuamista jatkui muutaman päivän ja kun muut vaihtarit olivat vaihtaneet maisemaa uskaltauduttiin jo rannallekin ottamaan aurinkoa ja Antti poltti jalkansa jalkapohjista perseeseen asti.
Olin aamusella tuumaillut että me mitään aurinkorasvoja tarvita tässä vaiheessa reissua enää. Ja aurinkorasvaa EI tule lisätä uimisen jälkeen missään tapauksessa. Minun onni oli sinääsä jokin kyltti rannalla jonka varjoon nukahdin Antin kärytessä auringossa. Sanomattakin selvää on että seuraavat kolme päivää Antin lempi hommaa oli aftersun lotionin kanssa lotraaminen ja kivun turruttaminen päihtymällä. Reiluna kaverina päihdyin itsekkin samaan tahtiin, en muuten mutta sympatian takia.

Koh lipestä sen verran, että päivisin siellä mitään sähköjä ole, joten krapulan nukkuminen bungassa noin klo 7 jälkeen tarkoittaa hikoilemista noin 2l/h näin ainakin tarutao cabanassa. Päätettiin sitten vaihtaa majoituspaikkaa Porn resorttiin(nimi hämää). Paikka lähenteli täydellistä, koska se oli Sunset beachilla ja pitkälle päivään bunga pysyi viileänä ja ravintolasta sai ruokaakin. Tarutaon ravintolasta sai VAIN nakkeja, riisiä , kananmunaa ja katkarapuja, ja tämän lisäksi kokin tasosta kertoo hänen erikoisensa - paistettu kananmuna kuorien kera.

Päivät kuluivat rauhallisesti turhia hötkyilemättä, joskus vietiin pyykit joskus ne haettiin ja suurin huoli oli lähinnä se että mitähän sitä söisi tai kumpi hakee lisää kaljaa. Sitten vetäistiin kunnon action päivä ja päräytettiin lonkkarilla snorklausreissulle. Jotain taisin missata kun en nähnyt muuta kuin pari bannerfishiä ja miljoona merisiiltä. Sukeltamiset oltiin sovittu torstaille, mutta pari kurssilaista pilasi sen reissun sillä että niiden piti sukeltaa rannalla. Siinä samalla kun käveltiin pettyneenä kohti bungaa napattiin olusia matkaan ja teemapäivän saattoi vaihtaa jo teemaviikoksi.

Lipeltä olisi kestänyt 2 päivää ehtiä Kuala lumpuriin lautta/bussi vaihtoehdolla joten porvarit lentää. Homma aikataulutettiin niin tarkkaan että ehdittiin juuri ja juuri ostaa Formulakisoja varten taxfree viinakset.
20 iloista humalaista suomalaisvaihtaria toivotti meidät tervetulleeksi majapaikkaan ja jossain vaiheessa tunsin teemaviikon rasituksen käyvän liian suureksi ja tipahdin.

Aikaisen tipahduksen ja jatkojen välttämisen vuoksi jaksoin lähteä aamusella Juhon kanssa katsomaan aika-ajoja. Taksikuski kusetti meitä luonnollisesti, koska ollaanhan sentään Malesiassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.