IRC-Galleria

LovelyDriver88

LovelyDriver88

on ihan rakastunut
Päivää!

Tuli tämä aihe mieleen siitä, kun mulle tuli eilen sellainen olo että, mun itsetunto alkaa vihdoin saada voittoa vuosien koulukiusaamisesta. Mielipiteeni perustuu siihen, että en enää pelkää ihmisten katseita luonnossa niin paljon kuin aikaisemmin. Olen itse huomannut, että monta kyyneltä ja paljon vihaa on pitänyt tuntea, ennen kuin ollaan tultu tähän, että minäkin voin kävellä tuolla hyvillä mielin ja katsoa vastaantulijoita silmiin.. Liikaa kehumatta mun rakas on tehnyt suuren työn pönkittäessään mun itsetuntoani.

Mutta siis asiaan! Tätäkö murrosikäiset "sankarit" peruskoulussa haluavat, että saisivat muut ihmiset pahimmillaan itsemurhan partaalle? Luultavasti kaikki, jotka polkevat muita maahan yrittävät vain pönkittää omaa huonoa itsetuntoaan polkemalla muita alemmas. Mitä väliä sillä on, jos joku on muita hitaampi oppimaan tai muuten erilainen kuin muut? Elämä olisi todella tylsää, jos kaikki olisivat samanlaisia, joten erilaisuus kunniaan! Toki ennakkoluuloja saa olla ja pitääkin olla, koska sillä ihmiset suojelevat itseään siltä ettei heitä kiusattaisi ja poljettaisi maahan, mutta silti kaikkien kanssa pitää tulla toimeen. :) Itse olen tehnyt itselleni lupauksen, että jos minun tulevia lapsiani kiusataan, puutun kyllä siihen koulun kautta. Lupaan myös kasvattaa lapselleni hyvän itsetunnon niin, että hänen ei tarvitsisi kärsiä samaa kuin minä. Asioista pitää pystyä puhumaan suoraan ja niiden oikeilla nimillä, jossei sitä kestä, niin tulisi hiukan katsoa peiliin ja miettiä "miksi en voi sanoa oikeaa syytä".

"Girls, girls, girls.." Sunnuntaina on naisten päivä ja sitä juhlitaan muistamalla naisia: Äitiä, tyttöystävää ja muita naisia. Meilläkin juhlitaan naistenpäivää niin, että ajattelin hemmotella Sannaa oikeen kunnolla ja soittaa äitille ja toivottaa hyvää naistenpäivää. Ilman naisia ja heidän järjestelmällisyyttään maailma olisi täynnä epämääräisesti hoipertelevia miehenpuolikkaita, joten naiset kunniaan ja tasa-arvoon.. edes yhden päivän vuodessa, mielummin tietysti enemmän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.