IRC-Galleria

LovelyDriver88

LovelyDriver88

on ihan rakastunut

Avoliitto.Tiistai 09.06.2009 22:26

Kieltämättä tää avoliitto on aivan mahtava juttu, vaikka itse sanonkin. Joka päivä kun tuun kotiin, mua odottaa mun ihana nainen, vaikka se onkin välillä vähän piikikäs, mut eiks ruusut oo? :) Niitä pitää vaan osata käsitellä oikein, niin hyvä tulee. Viikonloppuna pitäis lähtee Hämeenlinnaan (Hauholle) kullan ja muutaman kaverin kanssa, saas nähä mitä siitäkin viikonlopusta tulee.. Varmaan jotain kivaa, loppuis vaan toi sade, prkl! No loppui tai ei talviturkin heitän jokatapauksessa! :D Niin ja tähän yhteyteen myös hyvää juhannusta! Meille siileille! <3

Eilinen..Sunnuntai 10.05.2009 17:27

Eilen tuli käytyä baarissa, pienellä porukalla tosin, mutta eiks se oo niin, et "kun väki vähenee, niin pidot paranee.." niin ainakin eilisen osalta. Meitä oli minä, Sanna (kultarakas "tsikos"), Mari ja Janne, jotka on meidän yhteisiä kavereita. Ilta meni tosi mukavasti, vaikka olikin vähän outoa musaa, mut me sentään tavattiin pari tyyppiä siellä. :)

Ensimmäinen tyyppi oli vähän outo ja yritti iskeä molempia likkoja, Maria ja Sannaa. Kova yritys päällä ja sit se epäonnistu. Oh damn! x) Musta vähän tuntuu, et naisiin puree kuitenkin paremmin rehellisyys ja luotettavuus, kuin se että yrittää esittää muuta kuin on.

No se jälkimmäinen kaveri vaikutti jo paljon fiksummalta ja jäikin sitten loppuillaksi meidän seuraamme. Me lähdettiin Sannan ja Jannen kanssa siitä sitten kotiin päin ja Mari ja Jariksi itsensä esitellyt naapuri jäivät tutustumaan toisiinsa, tiedä sitten mitä siitä kehkeytyy! ;) Saamme ehkä kuulla siitä seuraavassa numerossa!

Risuja ja ruusuja...Torstai 07.05.2009 22:38

Tämän kuukauden aikana olen oppinut paljon.. keskity siihen mitä teet! Monesti olen törmännyt tilanteeseen, jossa keskittyminen on säästänyt minulta aikaa ja ennen kaikkea hermoja.. minun ja muiden. Ajattele muita ihmisiä: Et ole tässä maailmassa yksin, ja jotta tulisit toimeen muiden kanssa, sinun tulee ajatella heitä.


En voi sanoa, että olisin noissa asioissa täydellinen, mutta ainakin voin muuttaa omaa toimintamalliani parempaan, koska haluan tulevaisuudessa olla hyvä esimerkki lapsilleni ja hyvä mies tulevalle avovaimolleni! Ihanampaa naista ei varmaan löydy koko maailmasta! Sanna on keittänyt mulle joka aamu kahvia tai vähintään ladannu keittimen <3. Tiiän lisäks, että ainakin mun nainen toimii tosi oikeidenmukaisesti, jos meillä on riita, niin siihenkin on joku ihan looginen syy.

Oon miettiny, et ton naisen mä haluun pitää ja perustaa Sannan kanssa ihan oikean perheen!

Työharjoittelussakin oon kerinny olemaan. Paikkana on toiminut kohta 2 viikkoa Espoon Autopaasi, johon pääsin kesäksi sekoittelemaan maaleja.. *nuuh* Mä oon sen jälkeen varmaan ihan sekasin! No ei vaa, ei parane olla, ettei saa fuduja töistä. :)

Huh huh mikä päivä.. Maanantai 06.04.2009 22:39

Tänään on vuorostaan vituttanu, on ollu ikävä ja sit on ollu onnellinen olo. Vituttanu siks, etten oikeen aina kestä faijaa (toisaalta se on ihan turhaa, koska riittää et mä ite teen asiat, niinkuin mun mielestä ois hyvä tehä) sit on ollu ikävä Sannaa, vaikka me nähtiinkin viimeks eilen ja sit on ollu onnellinen olo, kun kulta jaksoi kuunnella mua, kun mua vitutti. Noo, kesää kohti mennää ja Hauhoa (kesäleiri). Odotan innolla letunpaistoa, syömistä, kavereiden näkemistä, hauskanpitoa ja Unoa (korttipeli), ota kortit sit mukaan Bjarne!

Tässä viikko sit tuli oltua kuumeessakin, pari päivää 38 tuntumassa ja ihan vetämätön olo.. Onneks mun tuleva avovaimoni Sanna tuli hoivaamaan mua keskiviikkona 25. p ja oli sit koko viikonlopun mun luona. Ihanaa, et tollaisia naisia on. Sanna on alkanu keittämään mulle kahviakin, josta oon tosi yllättyny, kun Sanna ei tykkää ollenkaan kahvista, eikä varmaan sen hajustakaan kauheesti.. Ei voi muuta sanoa kuin, että se nainen saa mut sekaisin ja iloiselle mielelle, vaikka oisin sit kuinka vittuuntunu tai muuta. <3
Päivää!

Tuli tämä aihe mieleen siitä, kun mulle tuli eilen sellainen olo että, mun itsetunto alkaa vihdoin saada voittoa vuosien koulukiusaamisesta. Mielipiteeni perustuu siihen, että en enää pelkää ihmisten katseita luonnossa niin paljon kuin aikaisemmin. Olen itse huomannut, että monta kyyneltä ja paljon vihaa on pitänyt tuntea, ennen kuin ollaan tultu tähän, että minäkin voin kävellä tuolla hyvillä mielin ja katsoa vastaantulijoita silmiin.. Liikaa kehumatta mun rakas on tehnyt suuren työn pönkittäessään mun itsetuntoani.

Mutta siis asiaan! Tätäkö murrosikäiset "sankarit" peruskoulussa haluavat, että saisivat muut ihmiset pahimmillaan itsemurhan partaalle? Luultavasti kaikki, jotka polkevat muita maahan yrittävät vain pönkittää omaa huonoa itsetuntoaan polkemalla muita alemmas. Mitä väliä sillä on, jos joku on muita hitaampi oppimaan tai muuten erilainen kuin muut? Elämä olisi todella tylsää, jos kaikki olisivat samanlaisia, joten erilaisuus kunniaan! Toki ennakkoluuloja saa olla ja pitääkin olla, koska sillä ihmiset suojelevat itseään siltä ettei heitä kiusattaisi ja poljettaisi maahan, mutta silti kaikkien kanssa pitää tulla toimeen. :) Itse olen tehnyt itselleni lupauksen, että jos minun tulevia lapsiani kiusataan, puutun kyllä siihen koulun kautta. Lupaan myös kasvattaa lapselleni hyvän itsetunnon niin, että hänen ei tarvitsisi kärsiä samaa kuin minä. Asioista pitää pystyä puhumaan suoraan ja niiden oikeilla nimillä, jossei sitä kestä, niin tulisi hiukan katsoa peiliin ja miettiä "miksi en voi sanoa oikeaa syytä".

"Girls, girls, girls.." Sunnuntaina on naisten päivä ja sitä juhlitaan muistamalla naisia: Äitiä, tyttöystävää ja muita naisia. Meilläkin juhlitaan naistenpäivää niin, että ajattelin hemmotella Sannaa oikeen kunnolla ja soittaa äitille ja toivottaa hyvää naistenpäivää. Ilman naisia ja heidän järjestelmällisyyttään maailma olisi täynnä epämääräisesti hoipertelevia miehenpuolikkaita, joten naiset kunniaan ja tasa-arvoon.. edes yhden päivän vuodessa, mielummin tietysti enemmän.

Naiseni on IdoliniMaanantai 02.03.2009 20:52

Voi hitto kuinka siisti keittiö on mukavan näköinen.. Sanna on paasannu mulle keittiön ja muunkin ympäristön siistinä pidosta ja nyt oon itekkin huomannu, kuinka mukavan näköiseksi se tekee keittiön. Mä oon miettiny et onko tää kaikki niin tärkeetä, mut enää en kyseenalaista sitä ja syystäkin.

Tässä taas yks esimerkki, et naisia (kultaa) kannattaa aina uskoa, sanoi se/ne mitä hyvänsä!

Tänään mun päiväni on muuten menny kyllä ihan hyvin. Oon vaan ollu huolissani mun kullasta, kun se on taas kipee :/ No toivottavasti se nyt paranis pian, ettei tarttis kärsiä yskää kauaa.. Ens maanantaina alkais työharjoittelu Toyotan jälleenmyyjällä Hyvinkään Nelipyörässä, toivottavasti se nyt menis hyvin! :)

Ala- ja ylämäkiä.. Lauantai 28.02.2009 19:49

Voi voivoi..

Taas tuli riideltyä kullan kanssa oikeen urakalla, ja opin mä siitäkin ainakin sen, että pitää olla rehellinen ja luottamuksen arvoinen ansaitakseen luottamusta.. Muuten kyllä viikko meni tosi mukavasti ja mulle jäi sellainen tunne perseeseen, että toi on mun nainen ja mä haluan myös pitää sen mun omanani! Riitely (silloin tällöin) kuuluu suhteeseen ja pitää oppia riitelemään rakentavasti ja oppia niistä riidoista jotain!

Kulta, vaikket sä mua uskoisikaan, niin rakastan sua enemmän kuin muuta maailmaa! <3

Must tulee myyntimies.Tiistai 24.02.2009 14:42

Olipas edellisessä tekstissä kirjotusvirheitä xD Kokeillaanpas uusiks. Korjattu versio (jonka siis Sanna korjas):

"Ja tämän kurssin päätyttyä te pystytte myymään vaikka arabeille öljyä ja mummoille tekarit." Niinpä niin! Olen nyt ollut parisen viikkoa koulussa ja kuunnellut kuinka myydään tavaroita ja miten asiakasta huijataan tai vaihtoehtoisesti autetaan asiakasta ostamaan. ;) Paljon on tullut hyviä keskusteluja myymisestä ja peloistani huolimatta mut on otettu tosi hyvin vastaan koulussa, aivan kuten naiseni Sanna sanoi :) Nyt sitten on etäviikko ja yhteistä elämää harjoitellessa tää menee (oon siis Espoossa) ja tietty etätehtävää tehdessä, *kröhöm* tosin vähän hiljasta on sillä suunnalla, kun en oikeen oo saanu aikaseks mitään. No nyt pitää alkaa tehdä :) Kulta on ollu vähän hermona työssäoppimisen ja muun ajan yhteen sovittamisessa, mutta eiköhän sekin ajan myötä hioudu hyväksi kokonaisuudeksi. Mä ainakin haluan tukea mun naista, nyt kun sillä on vähän hankalaa <3 Tehkää kaikki miehet niin, niin hyvä tulee :)

Opiskelu aloitettu..Tiistai 10.02.2009 20:15

Noin se opiskelu vaan alkoi, ja musta pitäis vuoden kuluttua tulla varaosamyyjä.. Aika kivaa siellä on ollu, ja toisin kuin odotin, mut on otettu oikein hyvin vastaan. Hyvä niin! *Huokaus* Me taas riideltiin kullan kanssa, joka oli kyllä vähän mun syytä, kun olin ottanut liikaa ohjia omiin käsiin (koska yhdessähän kaikista tärkeistä asioista pitäisi päättää, eikä yksin), ja nyt pitäis yrittää lepytellä, vaikka aika pieni juttu se olikin. Sanna on taitolaji! No enköhän mä jotain keksi.. Jossen muuta, niin ainakin voisin kaupassa käydä, niinkuin olin ajatellut, ettei Sannan tarttis niin kauheesti kantaa töistä tullessa ostoksia, kun mä voisin tuoda isommat autolla, kun tuun.. <3 Arjen pikku asiat saattavat ilahduttaa odottamattoman paljon.. :) Mä olen oikeesti todella onnellinen siitä, et mulla on tuollainen nainen, kuin Sanna, vaikkei se ihan helpoimmasta päästä olekkaan. Rakastan sitä ihmistä, sen takia, että se sanoo suoraan miten asiat on ja että mistä kiikastaa. Sellainen luonne on siitä syystä helppo, että silloin ei tuu tehtyä virhearviointeja, kun kuuntelee tasan tarkkaan mitä toinen haluaa. Niin se pitäis toimia joka suhteessa! I Love you, Honey!

Viikonloppu & 7 kkMaanantai 09.02.2009 00:35

Mulla oli aivan ihana viikonloppu! Torstaina hain kullan koulusta, ja me mentiin sit illalla tapaamaan Juhqua (bjarneOn) ja Maria (Marsipaani^) ja käytiin sit vähän ajelemassa ja kahvilla.. Mari lähti siitä sitten viissiin salille ja me mentiin Sannalle pelaamaan uunoa ja sekoilemaan. Perjantaina me lähettiin aamupäivällä (kulta muistais varmaan ajan paremmin) ajamaan kohti Hyvinkäätä syömään tortilloja, (jotka oli muuten aika basicejä, jauhelihaa, tacosaucea ja juustoa) kun ei oltu keritty syömään paljon mitään. Illalla sit tilattiin pizzaa, ei kuitenkaan smetana- (tuleeko smetana? joo. ei oole, minun mälli sama maku), vaan ihan normi pizzoja. Oli muuten ihan pirun hyvää! Siitä sit koirankusetuksen kautta nukkumaan ja silleen! ;)

Lauantaina sit käytiin saunassa ja sit huiskittiin toisiamme risuilla (vasta tai vihta oikeesti) ja sit mä vähän hieroin kultaa, koska mulla oli ihan hillitön tarve helliä ja kerroin sille iltasadun, johon nukahdin sit itsekkin..

Sunnuntaina sit mentiin äitille katsomaan Tiinaa, ennenkuin se sit lähti kohti Jyväskylää ja me lähettiin siitä käymään Minnalla. Sen jälkeen me lähettiin ajelemaan kohti Espoota. Vaikka mun kulta möksöttikin melkeen koko matkan (tosin ihan syystä) mä ajattelin et "toi on mun nainen ja onneks se on vaan mun!"

Huomenna sit kouluun. Jänskättää ihan pirusti, mut onneksi Sanna seisoo mun takana ja tukena tässä jutussa, kun mä oon ihan täpinöissä! Jänskättää!