IRC-Galleria

LovelyDriver88

LovelyDriver88

on ihan rakastunut

Risuja ja ruusuja...Torstai 07.05.2009 22:38

Tämän kuukauden aikana olen oppinut paljon.. keskity siihen mitä teet! Monesti olen törmännyt tilanteeseen, jossa keskittyminen on säästänyt minulta aikaa ja ennen kaikkea hermoja.. minun ja muiden. Ajattele muita ihmisiä: Et ole tässä maailmassa yksin, ja jotta tulisit toimeen muiden kanssa, sinun tulee ajatella heitä.


En voi sanoa, että olisin noissa asioissa täydellinen, mutta ainakin voin muuttaa omaa toimintamalliani parempaan, koska haluan tulevaisuudessa olla hyvä esimerkki lapsilleni ja hyvä mies tulevalle avovaimolleni! Ihanampaa naista ei varmaan löydy koko maailmasta! Sanna on keittänyt mulle joka aamu kahvia tai vähintään ladannu keittimen <3. Tiiän lisäks, että ainakin mun nainen toimii tosi oikeidenmukaisesti, jos meillä on riita, niin siihenkin on joku ihan looginen syy.

Oon miettiny, et ton naisen mä haluun pitää ja perustaa Sannan kanssa ihan oikean perheen!

Työharjoittelussakin oon kerinny olemaan. Paikkana on toiminut kohta 2 viikkoa Espoon Autopaasi, johon pääsin kesäksi sekoittelemaan maaleja.. *nuuh* Mä oon sen jälkeen varmaan ihan sekasin! No ei vaa, ei parane olla, ettei saa fuduja töistä. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.