IRC-Galleria

LovelyDriver88

LovelyDriver88

on ihan rakastunut

Blogi

- Vanhemmat »
Niinpä! Taas se tuli opittua että ruokittu kissa on tyytyväinen kissa ja niin edelleen. Menin aamulla Sannan luo (tosin oma moka 20 min liian myöhässä) ja pyysin häntä lähtemään kanssani syömään. Aluksi Sanna oli vähän ärripurri, kun oli kiire ja nälkäkin kaiversi vatsaa, mutta sitten kun olimme käyneet syömässä Sannan kanssa Chico'sissa, niin Sanna oli kuin eri ihminen! Ruoka ja hyvä seura vaikutti molempiin positiivisesti ja mulla oli yksi maailman parhain perjantai rakastamani naisen kanssa, enkä kadu sekuntiakaan siitä!

Minua kaivertaa ainuastaan ikävä, koska kaikki muut jutut ovat aivan mahtavasti, niin enköhän mä sen kanssa selviä, kun jouluaattona kuitenkin nähään!

Mä rakastan sua, Sanna! <3

Oppia ikä kaikkiTorstai 04.12.2008 13:51

Naista pitää hemmotella, naista pitää suojella ja pitää hyvänä, nämä jutut opin eilen konkreettisesti, kun mun rakas oli mulle tosi vihainen ja pettynyt muhun. No nää jutut tuli hoidettua tyylillä ja tulos on sen mukainen. Onnellinen nainen ja vielä onnellisempi mies, kun kerrankin haldas jotain! Nyt pitäis vaan kehittää jatkoa tälle jutulle, koska tää näytti tuottavan hedelmää ja mäkin sain jotain. ;) Muistakaa miehet, hemmotelkaa naisianne, niin kaikki menee oikein mainiosti!

Voi ihanaa!Keskiviikko 26.11.2008 20:38

Eilen oli yksi maailman ihanimmista päivistä, hiukan hektinen, mutta siitä huolimatta se antoi mulle paljon! Aamulla me käytiin työnhakukurssilaisten kanssa (yksi maailman turhimmista kursseista) Hyvinkään paloasemalla tutustumassa. No selvis että musta ei ainakaan palomiestä tuu! Myöhemmin päivällä kävin shoppailemassa vaatteita ja parturissa valistumassa siitä, että shampoissakin on eroa, ja tyttöystävänikin sai kehut valistuneisuudesta niiden asioiden suhteen.. No, se on vaan niin hyvä, joten turha sitä mennä kieltämään. Sitten aloinkin valmistua treffeille Sannan kanssa, jotka meni aikalailla hyvin. Tosin ne 12 ruusua unohtu ostaa. Jumalauta! Noo, ehkä mä viellä joskus haldaan kaiken ihan kunnolla. Mut jokatapauksessa, eilinen oli aivan helemi päivä!

Nää 3,5 kkTiistai 21.10.2008 02:32

Viime viikonvaihde oli varmaan elämäni upeinta aikaa, kun näin koko pitkän viikonlopun Sannaa, omaa kultaani. (vaikka hän sanoikin ettei saa Kullitella) ;D no sitten.. sit se on vaan Rakas.. nähtiin koko pitkä viikonloppu, riideltiin, sovittiin ja halailtiin.. siis kaikkea mitä ikinä voikaan suhteelta toivoa.. ihanaa aikaa.. perjantaina sitten vietettiin mun synttäreitä ennakkoon (ja tietty Myrskyn, Jamin ja äitin, olenpas itsekäs) ja tuli sit todistettua sekin et mulla on huono viinapää, no on ainakin halvat huvit (kännit). no mun molemmat siskot tuli kans käymään, kun meillä oli seuraavana päivänä hautajaiset, joka oli ainut miinus koko viikonlopussa.. No mutta nyt mä ainakin tiiän kuka on mun rakas, I love you, Tsikos!
- Vanhemmat »