IRC-Galleria

LovelyDriver88

LovelyDriver88

on ihan rakastunut

Blogi

- Vanhemmat »

Lauantai-iltaTiistai 03.02.2009 22:12

Voi hittolainen, kun mulla oli kivaa, kun käytiin laulamassa karaokea Sannan, Marin, Kimin ja Jannen kanssa.. Noo, tietysti mä taas sähläsin ja kaadoin limut kultani päälle, mut onneks se ei siitä kauheesti suuttunu ja leppyi sitten iltaa myöten mulle. :) Itse lauloin Elviksen "Love me tender" - biisin ja sit laulettiin ryhmässä (Minä, Sanna ja Mari) "Juodaan Viinaa".. Oli kyllä ihan pirun hauskaa! Loppuilta sit meni silleen et eka käytiin syömässä mäkissä hampparit ja sit lähettiin ettimään yöbussia Tapiolaan.. "vittu se meni jo.. ja seuraava lähtee 45 min päästä", no eikun seuraavaan yömäkkiin ja odottelemaan bussia.

No onneks me lopulta päästiin Sannan kanssa bussilla Tapiolaan ja lämmittämään toisiamme <3, koska olihan ulkona sentään 15 astetta pakkasta. Hrrr! Mieleen painuva reissu ja pitää ottaa uusiks, kunhan on taas rahaa, aikaa ja fiiliksiä.. :)
Niimpä! Viikonloppuna oli aivan ihanaa ja sain viettää kultani "tsikos" kanssa aikaa torstaista maanantai iltaan.

Perjantaina me käytiin kaupassa kattomassa vähän uusia asusteita ja mulle löytyikin vähän aikuisempi luukki, josta mä itekkin pidän: Uus pipo, nahkakäsineet ja uus kaulaliina! Sanna löys itelleen hienon gansta lätsän, jossa sen katu-uskottavuus kyllä lisääntyy.. kukaan ei uskalla tulla vineemään meille.. Sannan takia! ;D No ei, miks tulis ja jos tulee niin ainahan voi aukoa takaisin! Siitä sit vaan ajamaan kotia kohti

Lauantaina kävimme kaunistukseni kanssa syömässä Amarillossa, kun minulla oli lahjaksi saamani lahjakortti S-ryhmän ravintoloihin. Kultani otti hyvännäköisen hampurilaisen, jonka söi hyvällä ruokahalulla ja minä tyhmä ja vielä nälkäisempi otin tortilla annoksen, jossa oli vaikka ja mitä. Se oli niin täyttävää, että meinasin hyytyä jo puolivälissä, johon Iso-T alkoi kiusoittelemaan että "jaksatko syödä sen loppuun" ja sanoin, että "jaksan mä", vaikka aloin olla jo aika täynnä. Tuhtia tavaraa tuo tortilla! Sitten me käytiin Minnalla ja mentiin sen jälkeen nauttimaan saunan lämmöstä ja toistemme seurasta sekä hyvästä siideristä.. :) Paluumatkalla käytiin uusimassa huoltoasemalla mun autoon toinen sulka ja ostettiin myös maantiekartta ja skrapa/lumiharja. Sit vaan saunomaan ja nukkumaan.

Sunnuntai menikin hiukan ikävämmin, kun heti aamusta Sannalla alkoi koskemaan vatsaan ihan kauheesti ja sanoin, että nyt mennään lääkäriin, kun tuo ei ole ihan normaalia. Hyvinkään sairaalan ensiavusta vauhtia ja sitten ajamaan Jorviin Espooseen, jossa todettiin "ettei mitään vakavaa ole kyseessä ja että antibioottihoito riittää!" *Huh huh, onneks!*

Maanantaina me herättiin aamulla ja kävin koiran kans lenkillä, ja sinä aikana Sanna oli keittänyt kahvia, joka oli aivan ihanaa kohtelua ja voin vain odottaa sitä mitä mun rakkaalla on mulle tarjottavana, kunhan aikaa kuluu.. varmaan vaikka mitä! Luvalla sanoen: Mä rakastan sitä naista ja voin vaikka kyllästymiseen asti sanoa tätä, koska mun mielestä tää on aivan mahtavaa elämää..

Huomenna taas nähään Sannan kanssa ja aion suudella Sannaa niin hyvin, ettei kukaan koskaan oo tehny niin hyvin!

Rakas päiväkirjani.. Keskiviikko 21.01.2009 01:45

Luottamus, se on päivän sana ja myös toisenkin! Jos luotat johonkin ihmiseen ihan kybällä (taino amikset luottaa vitosella), niin saat siitä tyypistä kaikkein parhaimman ystävän, mitä sulla on ikinä ollu. Oon tässä viime aikoina punninnut elämää melkeen 16/7 ja tullut siihen tulokseen, että koskaan mulla ei oo mennyt näin hyvin, kuin nyt Sannan kanssa. Naisia täytyy kuunnella ja ymmärtää, mutta se kyllä palkitsee, uskokaa pois! Viimeaikoina musta on tuntunu et oon saanu rakkautta, koko 7 vuoden edestä, mitä olen naisiin yrittänyt tutustua. Noo, täytyy myöntää, että kaikki lähestymistavat ei oo ollu sieltä fiksuimmasta päästä, eli siis puheella pääsee alkuun ja sit jos jutut vielä kohtaa, niin àvot! Luottamusta sit kannattaa nostaa aina taso tasolta! Kun huomasin, että Sannaan voi luottaa ihan kybällä, niin sen olen myös huomannut, että samalla alkaa tuntua siltä, että joku oikeasti rakastaa ja haluaa jakaa koko elämänsä mun kanssa!

Hyvinkään toimipiste hiljenee, mutta vain hetkeksi..
Niinpä! Taas se tuli opittua että ruokittu kissa on tyytyväinen kissa ja niin edelleen. Menin aamulla Sannan luo (tosin oma moka 20 min liian myöhässä) ja pyysin häntä lähtemään kanssani syömään. Aluksi Sanna oli vähän ärripurri, kun oli kiire ja nälkäkin kaiversi vatsaa, mutta sitten kun olimme käyneet syömässä Sannan kanssa Chico'sissa, niin Sanna oli kuin eri ihminen! Ruoka ja hyvä seura vaikutti molempiin positiivisesti ja mulla oli yksi maailman parhain perjantai rakastamani naisen kanssa, enkä kadu sekuntiakaan siitä!

Minua kaivertaa ainuastaan ikävä, koska kaikki muut jutut ovat aivan mahtavasti, niin enköhän mä sen kanssa selviä, kun jouluaattona kuitenkin nähään!

Mä rakastan sua, Sanna! <3

Oppia ikä kaikkiTorstai 04.12.2008 13:51

Naista pitää hemmotella, naista pitää suojella ja pitää hyvänä, nämä jutut opin eilen konkreettisesti, kun mun rakas oli mulle tosi vihainen ja pettynyt muhun. No nää jutut tuli hoidettua tyylillä ja tulos on sen mukainen. Onnellinen nainen ja vielä onnellisempi mies, kun kerrankin haldas jotain! Nyt pitäis vaan kehittää jatkoa tälle jutulle, koska tää näytti tuottavan hedelmää ja mäkin sain jotain. ;) Muistakaa miehet, hemmotelkaa naisianne, niin kaikki menee oikein mainiosti!

Voi ihanaa!Keskiviikko 26.11.2008 20:38

Eilen oli yksi maailman ihanimmista päivistä, hiukan hektinen, mutta siitä huolimatta se antoi mulle paljon! Aamulla me käytiin työnhakukurssilaisten kanssa (yksi maailman turhimmista kursseista) Hyvinkään paloasemalla tutustumassa. No selvis että musta ei ainakaan palomiestä tuu! Myöhemmin päivällä kävin shoppailemassa vaatteita ja parturissa valistumassa siitä, että shampoissakin on eroa, ja tyttöystävänikin sai kehut valistuneisuudesta niiden asioiden suhteen.. No, se on vaan niin hyvä, joten turha sitä mennä kieltämään. Sitten aloinkin valmistua treffeille Sannan kanssa, jotka meni aikalailla hyvin. Tosin ne 12 ruusua unohtu ostaa. Jumalauta! Noo, ehkä mä viellä joskus haldaan kaiken ihan kunnolla. Mut jokatapauksessa, eilinen oli aivan helemi päivä!

Nää 3,5 kkTiistai 21.10.2008 02:32

Viime viikonvaihde oli varmaan elämäni upeinta aikaa, kun näin koko pitkän viikonlopun Sannaa, omaa kultaani. (vaikka hän sanoikin ettei saa Kullitella) ;D no sitten.. sit se on vaan Rakas.. nähtiin koko pitkä viikonloppu, riideltiin, sovittiin ja halailtiin.. siis kaikkea mitä ikinä voikaan suhteelta toivoa.. ihanaa aikaa.. perjantaina sitten vietettiin mun synttäreitä ennakkoon (ja tietty Myrskyn, Jamin ja äitin, olenpas itsekäs) ja tuli sit todistettua sekin et mulla on huono viinapää, no on ainakin halvat huvit (kännit). no mun molemmat siskot tuli kans käymään, kun meillä oli seuraavana päivänä hautajaiset, joka oli ainut miinus koko viikonlopussa.. No mutta nyt mä ainakin tiiän kuka on mun rakas, I love you, Tsikos!
- Vanhemmat »