IRC-Galleria

Milanarda

Milanarda

Yes, this is cat. Hello.

NPTorstai 29.03.2012 00:31Tämän tahtiin sit yöksi töihin. Kthxbai.

NeverwhereMaanantai 26.03.2012 11:27

Olipa muuten ihan erinomainen kirja tuo. Helpommin luettava kuin vaikkapa American Gods. Jotenkin ainakin tuntui siltä. Varsin taattua Gaimania oli setti silti. iLike. Vähän hetkittäin kyllä häiritsi se tosiasia, että luin tuon SUOMEKSI?! Huutava vääryys fantasiakirjallisuutta kohtaan. Suomen kieli vain on sillä saralla aivan torso. Lisäksi kirja loppui ihan liian nopeasti kun sen luki suomeksi. Käytin tuohon aktiivisesti yhteensä noin 2,5 päivää. Se... loppui kesken. Jatkossa siis toivon mukaan löytyy setit englanniksi.

Tarttisi jollain konstilla kyllä haalia noita omankin hyllyn täytteeksi. Kun näemmä tuo ajantaju katoilee kovinkin sujuvasti noissa maailmoissa. Vaikka eipä mulla noita taida olla kovin montaa lukemattakaan enää. Graveyard Book ja Stardust taitavat olla enemmän tai vähemmän ainoat, jotka on jälellä. Kun olen onnistunut Sandmanitkin lukemaan kaikki jo. Toki nuo on kaikki kirjoja, jotka kestävät useammankin lukemisen. Ja on siitä American Godsistakin jo... reippaat kaksi vuotta?! Mihin kaikki aika oikein menee?

Yön ratoksi oon kuunnellut (naapureista kuuluvien hetkittäin hyvinkin pelottavien äänien peitteeksi) Les Discretsin uutta levyä Ariettes Oubliees, jonka hain tuossa torstaina Äxästä. Erinomainen yölevy.Jos nyt sit vaikka nukkuiskin välissä. Luonnollista mennä nukkumaan aamukahdeksalta.
Meilläpäin taivas oli syksyllä vaaleanpunainen.
Fiilistelin vähän levykäistä.
Kun mulla oli synttärit kuukaus sitten ja lahjan sain tänään, kun tilaus tuli perille asti. ^_^
Where Eagles Dare
Kuka ihan oikeasti menee festareille tallentamaan puolikkaan keikan? Koska vaikka Roskilde nyt on festari, niin mä olen ihan varma että se keikka on kestänyt kauemmin kuin 25 minuuttia = 5 biisiä. No yle nyt näytti sitten huikeat viiden biisin verran My Chemical Romancea viime vuoden Roskildesta tänään. Ja mä unohduin siihen niin pahasti, että oli pakko katsoa parin liven verran paikkausmateriaalia, kun kotoa semmoiset kerta löytyy.Tuo Welcome To The Black Parade-levy mulla oli joskus. Se jäi exälle, kun muutin pois. Voin sanoa että semisti ketuttaa. Nyt voin kyllä luupitella noita biisejä aikani ennen nukkumaan menoa.

Jörn Donner oli oikeassaKeskiviikko 21.03.2012 04:23

Tähän yöhön tätäKeskiviikko 21.03.2012 03:15


Ei mulla muuta, kthxbai.

Vittumitäpsk!Tiistai 20.03.2012 17:59

Tuis nyt jo ne levyt!!Sunnuntai 18.03.2012 08:17

Kärsivällisyys ei ole hyve joka minulle olisi suotu. Luupitan tätä yön.

Mulla on kilpikonna!Lauantai 17.03.2012 20:42

Proxi kävi ulkomailla ja toi mulle maskotin. ^^ Vähänkö kiva.

Muina aiheina mainittakoon että eilen kirjoitin ensimmäisen VMP-arvosteluni. Oli itseasiassa aika hauskaa. PLUS että mä en jaksas enää odottaa levytilaustani äxästä.. *huoh*

Tätä tämmöistä:


Yöksi taas duuniin mo!

iLuvitKeskiviikko 07.03.2012 06:36


I have nothing else to say.