IRC-Galleria

Unipäiväkirja IITorstai 17.01.2008 22:28

Olin jonkin näköisellä festarilla, enkä kyllä tiedä millä kun sielä ei soittanut mikään bändi. Näköjään on tullut 'ajan pyörää' vähän luettua, koska joku misu oli kidnapattu, joka sattui olemaan prinsessa. Kaveri kenen kanssa seikkailin tais aluks olla mun vanha lapsuuden kaveri joka muuttui jossakin vaiheessa armeeijan skappariksi. Tais mies olla luutnantti joka osoittautui tuoksi kidnappaajaksi. Jo tuossa vaiheessa pystyin juoksemaan ääntä nopeammin jollen nopeammin. Muistan että juoksin aivan pirullista vauhtia paikasta toiseen. Koska olimme ollut luultavasti sillä festarilla niin tämä luutnantti ei ollu muistanu ruokkia tuota prinsessaa, joka oli muuten helvetin hyvän näköinen daami! Enkä kyllä tiedä mitä se hänellä oli ajatellut tehdä? No koska matka oli pitkä ja olin huolestunut, otin skapparin syliin ja juoksin parissa sekunnissa sen himaan jonne se oli sitonut sen muijan; saunaan. No Luutnantti muuttui taas mun vanhaksi lapsuuden kaveriksi ja olisikohan se antanut aivan järkyttävän näköisen pizzan sen muijan eteen ja mun teki mieli oksentaa, kun se kysyi haluaisinko minäkin! Mimmi muuttui kissaksi ja ryömi olohuoneen pöydän alle. Kaveri sanoi että antaa sen nyt pyöriä kun se on sulkenu kaikki ovet ja pääsee kerrankin liikkumaan. Ryömin itsekin pöydän alle ja luulin aluksi että se repis mun silmät helvettiin mut sitten se muuttui taas prinsessaks ja sanoi et se on nähnyt mut jossakin. Olin kuulema lennellyt taivaalla. No mikäs siinä, mutta pahoittelin mun kaveria kun se on vähän muuttunut, koska ei se ennen ketään vangiksi ole ottanut. Sanoin myös suojelevani tyttöä kun pystyin olemaan tavallaan monessa paikassa yhtä aikaa. No se tais alkaa pitämään musta aika lailla mikä oli lohdullista.
Sitten se mimmi ei ollutkaan enää vankin vaan käveli vapaasti jossain kaduilla ja minä kyttäilin sen perään aina mitä hämärimmistä nurkista. En tiedä mitä pelejä se pelas joidenkin kanssa kun se oli yht äkkiä alasti. Ihmettelin. Sitten kun olin tyttöön rakastunut ja se osoitti vähemmän huomiota aloin ihmetellä. Tyttö oli muuttunut siksi heroes tähdeksi kuka osaa tehdä mitä vaan. Peter Petralli. Mietin että mitä helvettiä! Ei se hetki sitten mies ollut ja vaikka tuo ajatus jotenkin pyöri vain hämärästi mielessä niin pieni tuskanhiki alkoi nousta koska tajusin, että hetki sitten tuntui kuin hänellä ei olisi ollut aivan niin paljoa tunteita minua kohtaan, niin nyt tajusin että helvetti sehän käy päälle! Siis Perkele ja hyi vittu! Missä mun prinsessa on?? Onneksi osasin juosta vitun nopeasti ja vielä lentääkin, koska kimpoilin seinillä sen jälkeen kuin pinball! Jotenkin sain vielä käteen Pleikan peliohjaimen ja aloin jo todella ihmetellä! Ei mitenkään muuten vaan koska siinä oli erilaiset liittimet kuin yleensä.
Tunsin surua menetettyä rakkautta kohtaan. En tiedä mitä tytölle tapahtui ja tässä vaiheessa lentelin jo ulos unesta.... Kaikenlaista huh huh!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.