IRC-Galleria

Unipäiväkirja IVTiistai 05.02.2008 14:33

Ajelin vaihteeksi humalassa ja tällä kertaa jostain kumman syystä varjostin poliisiautoa. Liikuin maijan takana kuin varas, sisko pelkääjän paikalla. Huojuin sen verran pahasti että maija pysähtyi edessä ja tulivat puhalluttamaan. Yllätys, olin humalassa. Ajoin auton takas kotiin ja valmistauduin oikeudenkäyntiin.
Olin pukemassa oikeudenkäyntiä varten kun maija pysähtyi pihalle mistä vanhempani ilmoittivat. Huomasin harmikseni ja kauhukseni että olin pukenut päälleni Robin Hood asun ja oli vielä jousipyssykin selässä. Oli ilmeisesti kiire vaihtaa vaatteet ja sain lopulta normaali vaatteet päälle. Oikeudessa päätin puolustaa itse itseäni. Siirsin oman pöydän keskelle käytävää ja istuin siihen. Marilyn Monroe Istui pari riviä taaempana flirttaillen minulle heittäen sitä hame temppua, mistä se oli niin kuuluisa. En tiedä mistä se ilman sai puhaltamaan hametta ylös, mutta kuitenkin...
Olin jotenkin oppinut lakimies niksit hyvin sillä vastapuolen lakimies teki tarjouksen että jos mä tulisin sen puolelle huutamaan niin mun humala ajo annettaisiin anteeksi. Sanoin jotain näppärää ja pistin hyvät pahat ja rumat tunnarin päälle ja samassa se syyttäjä muuttui pöllöksi ja se raahattiin pois. Olin muutenkin aina korostanut puheitani kyseisellä biisillä ja se toimi hyvin.
En nyt muista sainko sakkoja, linnareissun vai mitä koska heräsin about nyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.