IRC-Galleria

JurripäiväkirjaSunnuntai 16.03.2008 15:12

Heräsin jatkoilta. Eilen aamulla luulin hetken olevani rauhassa kunnes kaksi kaveria päätti tulla kylään. Siitähän se päivä sitten alkoi ja iltaa kohti Ihmettelin miten kaikki on niin naamat. Itsellä vielä oikein kilissyt kun taas muut lähes konttasivat lattialla. Baarissa sitten tapahtui jotain joka ravisutti maailmaa ja huomasin katselevani ikään kuin lasinpohjien läpi. Oudosti alkoi päässä heittämään ja sitten me käveltiinkin jo tänne sian pesään jatkoille.
Tässä hetken istuttua hereillä ovikello soi. Melkein pelästyin kun kaksi noitaa kyttäsi oven takana vaikka taisivat tytöt pelästyä enemmän minua kun krapulainen pitkätukka avaa oven. Hyvä kun sai tytöt mitään sanottua mutta uskalsivat kysyä jos saisi virpoa. Sanoin että ei mulla mitään ole ja löin oven kiinni. Saatanan noidat.
Nyt täytyis miettiä miten jatkaa. Humalaiset juopot on vallannut mun kodin. Tunnin päästä pitäis mennä porukoille syömään mutta nyt kaikki makaa tajuttomana ympäri kämppää. Vituttaa muutenkin nyt aivan järjettömän paljon. Tästä tulee todella pitkä ja raskas päivä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.