IRC-Galleria

Unipäiväkirja VII Broken WorldLauantai 26.04.2008 22:35

Kävelin kaikessa rauhassa ulkona kun yhtäkkiä tuli seinä eteen. Siis läpinäkyvä. Outo juttu kun en oikeasti päässyt eteenpäin ja katselin siinä sitten hetken ympärilleni. Maailma jotenkin värisi hassusti ympärilläni.
Naapurissa oli jonkin sortin poppanainen joten päätin pistäytyä kylässä. Se oli oudosti neekerin ja yhden south park hahmon sekoitus joka homeless jaksossa oli poltettu. Täti sanoi että maailman perustukset ovat romahtaneet. Maailma näytti nyt kuin se olisi aina ollut tietokone peliä.
Hetken päästä joku ufo hyppäsi mamman suusta ja lähti kipittämään ympäri kämppää. Tässä vaiheessa minusta tuli jotenkin tarinan sivustakatsoja. Se alien oli predatorin ja apinan sekoitus joka kiskoi joltakin mieheltä pään irti ja söi sen. Hypittyä hetken pitkin seiniä se hiiviskeli sen poppanaisen taakse joka retkotti nyt vuoteella. Apina\predator nosti hieman muoria pystyyn ja repi kädellä sen selkärangan rikki.
Minä tapoin apina\predatorin ja yritin manata sitä sen poppanaisen ruumiiseen. Muorin silmät rävähtivät auki mutta se alkoi kiljua jotain vierasta kieltä tai sitten se vaan huusi tuskissaan joten heitin kasan räjähteitä sen syliin ja räjäytin sen huoneen seinille niin että jysähti.
Maailma oli yhä kaaoksessä joten en tiennyt mitä tehdä, joten päätin herätä kirjoittamaan kaiken ylös.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.