IRC-Galleria

Olin taas varas, kait, mutta en muista pöllineeni muuta kuin omat sohvat takaisin jotka sisko oli minulta pöllinyt. Hiivin kuin tonttu pitkin pitäjiä sohvat selässä ja toivoin etten jäisi kiinni. En onneksi jäännyt.
Sitten kuulin tarinan että mun faija oli halunnut vierailla oman äitinsä luona joka oli asunut, no sielä missä se silloin asui. Se normaali ylämäki, jonka huipulla minun mummi asui, olikin korkea ja jyrkkä kuin mount everest ja faija oli ottanut mutsin mukaan joka oli raskaana. En tiedä miksi tuollaisen tarinan jouduin kuuntelemaan unessa mutta sitten se jo jatkui.
Varastin jonkun auton kunnes vastaan tuli nuori tyttönen. Auton omistaja luulen, sillä se repi mut ulos autosta ja repi vielä hyvän matkaa kauemmas. Satutin pään jossakin vaiheessa ja mimmi huolestui etten nyt vaan olisi loukannut itseäni. Mentiin juomaan sen autoon viinaa kun kytät saapuivat paikalle. Tulivat antamaan sakkoja koska olin ryöminut julkisella paikalla humalassa - mutta enhän minä ollut edes humalassa; sanoin. Sakot tuli.
Kaveri sai idean jonka piti olla hauska. Koska se vitun Selänne vieläkin miettii pelatakko vai ei mm kisoissa, päätimme mennä itse kysymään. Homman pointti oli että minä videokuvaan koko jutun kälysellä kameralla. Oltiin futis stadionilla ja kaveri meni edeltä. Minä katselin koko matkan valokuvakameran näyttöä jossa oli muuten aivan uskomaton zoomi. Huomasi kolmen hepun syöttelevän tutusti kentällä ja yllätyksenä löysin itsenikin kentältä. Ihmettelin vain missä vitussa se Selänne oli. No sehän oli aivan nenän edessä kun laskin hieman kameraa. Pelästyin aivan helvetisti kuinka yllättäen mies tuli vastaan ja otin vahingossa valokuvan, josta herra Selänne suuttui aivan vitusti. Kiljaisin kerran ja tiputin kameran maahan lähtiessäni juoksemaan salamana karkuun. Samaisella hetkellä Selänne lähti pinkomaan kuin tulokas kaudella perääni. Oliko tämä nyt se vitsi? Tiedä häntä mutta kiljuin itseni hereille. Kysymysmerkiksi jäi myös, tuleeko se Selänne mm kisoihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.