IRC-Galleria

Unipäiväkirja XVI Drizzt Do'UrdenLauantai 13.09.2008 01:19

Olin Drizzt Do'Urden lukittuna naisten pukuhuoneeseen, taistelemaan elämästä ja kuolemasta. Mut oli heitetty sinne katsomaan kuka selviytyy voittajana ja nyt kun turvamiehet rymyää päälle olisin hyvin alakynnessä - ellen olisi Drizzt Do'Vitun Urden!
Pompin seinillä sapelleideni kanssa ja sirkkelin lailla pilkoin kaiken edessä - lähes kaiken. Siel oli joku mimmi johon yritin tehdä vaikutusta. Siellä oli myös Englannin kuningatar joka tuli ruokkimaan puluja ja hurraamaan siihen viereen.
Meteliä pitivät kun sitten kuulin aivan järjetöntä älämölöä. Stallonen perkele juoksee Shwarzerneggerin Excalibur kädessä, kasvoillaan sama outo vajaa ilme kasvoilla ku se sai pataa rockyssä. Rambon lailla liiteli kehään ja kanveeseen kaatui kuin Balboa. "Adriaaaaaan!" Tanner vaan tömisi.
Lähes yhtä hullua meteliä kuului samasta suunnasta ja itse Shwarzernegger, herra kuvernööri, juoksee sikari suussa sauhuten! Mutta minä olen itse Drizzt Do'Vitun Urden. Miehestä jäi vaan pää ja sikari jäljelle. Loput potkin lampeen linnuille. Kaks sellaista stereoidi lihashirmua että ihan hirvittää millaisia lintuja lammessa polskisi viikon parin kuluttua.

Sitten heräsinkin tunnin... korjaan kolmen tunnin päiväunilta. Perkele!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.