IRC-Galleria

HellsinkiSunnuntai 21.09.2008 20:05

Käytiin eilen J-1 kanssa espoossa CitsyM luona vierailemassa ja käytiin ihan vaan parilla Highlightissa ja lähettiin ennen kahtatoista pois.

Kyllä te tiedätte ettei se niin menny.

Luulen että minua on siunattu blackouteilla. Jos muistaisin eilisen kuin eilisen niin hävettäis varmaan aivan vitusti.
Muistaakseni viina nousi päähän yhdessä humauksessa ja kun vihdoin ymmärsin sen niin mul oli pää auki. En muista mitä oli tapahtunu mutta kun hieroin päätä kadellä, käsi oli punainen verestä.
Pyörittiin baarissa jonkin aikaa ja sit oudosti triio hajos ja pyörittiin erilleen. CitsyM lähti kuulema kotiin josta kuulin vasta aamulla. J-1 oli hävinnyt jonnekin ja mul oli kännykästä akku loppu. Pyörin yksin ulos baarista ja odottelin hetken baarin ovella. Olin niin vitun jurrissa ja tiesin sen itsekin. Kännykkän akku loppu ja kaverit kadoksissa ja mä olen niin naamat että hyvä kun ymmärrän mistään mitään. Enkä osaa liikkua helsingissä.
Siin oli sitten poliisit ja menin koputtamaan ikkunaan. "Voitteks te viedä mut kotiin." Ei ne vienny vaikka olis ehkä ollu syytä. Ku vaan tietäisitte.
Pyörin tunnin hesassa yksin ties missä, J-1 kävelee vastaan. "Moro!" On se helsinki pieni paikka.
Aloin katsella taksia siinä ja J-1 yritti epätoivoisesti repiä mua jonnekin jatkoille. Olin niin päissäni että halusin vaan nukkumaan. J-1 repi mut siihen tien toiselle puolelle johonkin porukkaan jotka sano saman tien "Lähtekää helvettiin siitä!" Iloista porukkaa.
J-1 jäi vielä pyörimään kaupungille ja minä lähdin menemään.
Heräsin aamulla kotona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.