IRC-Galleria

Unipäiväkirja XVIII PuumajaLauantai 04.10.2008 01:58

Olin rakentanut puumajan asemanpellon metsään ja istuin korkealla mahtavassa majassani. Huomasin liikettä ulkoa ja siellä sitten eräs kaveri ruuvaili ruuveja irti majastani. Mun majasta! Se oli sellainen hemmo, joka humalassa kilahtaa pelkästään siitä kun räpäyttää silmiä keskustelun aikana. Aika kolli, perkele! Vittuilee enemmän kuin latino naiset yhteensä vaikkakin selvänä melkein herrasmies.
Siinä se perkele purki mun mökkiä aivan pokkana ja kävin sit ikään kuin herättämässä kaverin. Se säpsähti humala unestaan, joka saapuu silloin kun on juonu sen verran paljon, että sitä ei oikein ole hereillä mutta ei varsinaisesti nukukaan. Yleensä sitä hetkeä ei sitten enää muistakaan seuraavana aamuna, vaikka kaverit siitä todennäköisesti kertovatkin, koska silloin tulee lähes varmasti hölmöiltyä ihan vitusti ellei ehdi sammua, joka on toivottavaa.
En oikein tiennyt mitä pitäisi tehdä koska kaveri saattaisi käydä väkivaltaiseksi joten päätin vaan sanoa tiukasti että painuis nyt vittuun siitä! Tää on mun maja!
Julli lähti lampsimaan omaa majaansa kohti mutisten että itsellä oli ruuvit loppu. Todennäköisesti myös vitun löysällä mitä miehellä oli, kirosin mielessäni.
Hetken päästä kun olin taas asettunut ihanaan majaani, kuulen hiljaisia ääniä alhaalta. Siellä se perkele taas säätää. Hyvin lapsellista, ajattelin, vaikka itse iso mies omassa puumajassa.
Repisin kaverin alas puustan ja yritin hallita pilviä pääni päällä jotka olivat kasaantuneet uhkaavasti mustiksi ja uhkuivat ukkosta ja salamoita. Hemmo nyt kuitenkin oli mun kaveri vaikka en niin hyvin tuntenutkaan, joten päätin auttaa kaveria hädässä. Käväistiin perttilässä faijan luona hakemassa niitä saatanan ruuveja. Yritä nyt selvinpäin ymmärtää humalaista ja kommunikoida sellaisen kanssa.
Huomasin kummasti olevani itse aivan helvetin päissäni kun saavuttiin perttilään. Outoa, koska en muista juonneeni, mutta toisaalta jos aikuinen mies rakentaa itselleen puumajan, on täytynyt olla aikamoisessa tuiskeessa.
Hemmo oli kyllä aikamoinen persoona. Heräsin yllättäen unessani - harvoin olen sammunut ja heränyt samassa unessa darraan. Heräsin ääneen joka oli selvästi tarkoitettu laulamiseen, mutta sävelet särkivät niin sydäntä kuin korvia. Se oli laulanu koko vitun yön kurkku suorana. Mutsi tuli kysymään että kenet helvetti sä tänne olet tuonut. Se on laulanu koko saatanan yön. Minä siinä mietin että miten minä onnistuin sammumaan ja toinen vielä ympäri päissään kailotti viimeistä päivää. Revin kaverin irti pianon ääreltä jota se yritti kovasti soittaa, vaikka ei ollut huomannu laittaa edes virtaa päälle.
Oli kyllä sellainen näky kun toinen tosissaan yrittää kasvot vakavana laulaa pää sekaisin ja soittaa pianoa jossa ei ole virtaa, ja kun kuunteli sitä paskaa niin kävi ihan sääliks rikkoa ison pojan haaveet muusikon urasta. Olisin nauranu kyyneleet silmillä ellen olisi ollut niin vitun vihanen.
Heräsin potkiessani kaveria ulos kämpästä. Ruuvit tais unohtua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.