IRC-Galleria

Herätys Sunnuntai 12.10.2008 17:31

Päätin ottaa tirsat raskaan päivän jälkeen. Kello oli about 16.46 kun kaaduin sohvalle. Helsinkiin oli tarkoitus lähteä juhlimaan joten Janne need sleep.
Heräsin puhelimeen joka huusi dimmua ja vastasin siihen unenpöpperössä. Langattomassa päässä kaveri kyseli koska lähdettäis. Vastasin jotain ja kaveri sano että herää perkele!
Olisin varmaan nukahtanut uudelleen mutta heti kun lasken luurin se räjähtää herätykseen. Vitun mukavaa meteliä pitää. Teki mieli heittää luuri seinään taas vaihteeksi. Poistin herätyksen. Pöydällä oleva kello alkoi huutamaan saman tien ja kun suljin sen niin toinen kaveri soitti helsingin suunnalta että oletteko tulossa? Kaikki tapahtui alle kymmenen sekunnin sisällä kun laskin luurin ensimmäisen puhelun jälkeen.
Oli kait pakko sit nousta ylös.

Olin vaihteeksi aika päissäni - sen verran että sitä vaan ihmettelee mitä eilen tapahtui. Muistan että siellä oli joku arvuuttaja meidän pöydässä, joka heitteli koko ajan kysymysmerkkejä ilmaan. Juups, se varmaan illasta jäi parhaiten mieleen, tietovisa ja vittumaiset bonus kysymykset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.