IRC-Galleria

Ei helvetti tätä vitun elämää! Eilinen meni suht humalassa ja kyllähän sen tietää mitä se tarkoittaa. Heräsin aamulla kipuun ja mietin lähteekö multa kohta leuka irti. Vieläkin sattuu kun suuta availee. En muista ottaneeni turpaa tai edes antaneeni.
Siinä kun piti kauppaan mennä, takkia pukiessani tarkastan aina että on avaimet ja lompakko mukana... ja housut. Ei pidä unohtaa housuja. Lompakko puuttui. Tutkin housun taskut eikä sielläkään. Tutkin kämppää eikä mitään. Oli vitunmoinen nälkä joten oli pakko käydä kaupassa ensin hakemassa safkaa ja raavin päätä samalla mitä eilen tapahtui.
Hämäriä kuvia illasta. Kaveri lähti baarista koska sen kyyti lähti hyvin aikaisin. Poket ajoi sen ulos baarista siinä yhden maissa, että sillä lailla. Se meinas sammua baarin tiskille ja siitä se sitten saatettiin ulos.
Matkalla kotiin toinen kaveri halus painia tai jotain ja heitti mut maahan tiedä sitten miksi. Oli aika yllätys. Ajattelin että siinä se lompakko olis voinnu hyvin pudota takin taskusta. Vittu!
Kotiin palattuani tutkin vielä joka huoneen kolmasti ja pyörin hädissäni ympäri olohuonetta kiroten ääneen humalaa joka oli taas kusettanu mua.
Siinä kun olin käyttänyt koko vähemmän kauniin sana varaston, naputin itseni pankin sivuille ja suljin kortit. Helvetti että vitutti! Mulla oli jostain pankista myös joku master card perkele. Enkä oikein muista mikä, koska olin saanut sen ostaessani TVn joskus enkä oikein ollut käyttänyt sitä sen jälkeen. Mutta se toimi ja mitenkäs sulkea se kortti kun ei tiedä mikä vittu se on. Jotenkin kilahti pankin nimi kuitenkin mieleen ja sain kait suljettua sen. Huh.
Niin väsynyt olo oli, että rojahdin sohvalle katsomaan leffaa ja miettimään mitä eilen tapahtui. Missä se saatanan lompakko on ja mitä kaikkea siinä perkele oli. Varsinkin oli, koska jos se on viety ja joku sen heittäny poliisille tai jotain, niin rahat siitä on ainakin viety. Onneksi en säilytä lompakossa usein rahaa joten onnekas minä.
Hetki sitten ajatteli kirjoittaa tämän kaiken ylös mutta päätin kiertää kämpän vielä taas kerralleen ympäri ja niin - mul oli koko ajan hämärä kuva että jotain oli eilen pudonnut multa. Olin aamulla pudottanut kännykän mutta ei se se voinnut olla. Sen oli pakko olla lompakko mutta en kuitenkaan muista selvästi. Hämärä kuva vaan. Makuuhuoneessa mulla on kolme mustaa kirjahyllyä ja nyt kun katselen taas lattialle niin mun silmät pysähtyy sen yhden vitun kirjahyllyn varjoihin. Musta hylly, musta lompakko, musta jumavitunlauta! Se vitun lompakko lojui hyllyä vasten niin ettei sitä oikein tahtonut huomata. Olin näkökään heittänyt sen seinään yöllä ennen kun sammoin vuoteelle. En tiedä vittu miksi! Nyt on sitten kaikki kortit suljettu, PerkeLE!
Ei ole ensimmäinen kerta kun näin on käynnyt vaikka tähän asti nyt kesti huomattavasti kauemman aikaa löytää se vitun lompakko. En ole ennen ehtinyt sulkea kortteja joka taas oli uutta.
Joku kerta minä vielä todella hukkan sen lompakon, tai kännykän. Oppiiko mies virheistä? Tuskin. Toinen päivä, toinen humala, sama vitun sotku! Se viina, SE VIINA...!!! Aina joku hukassa. Aina saa hädissään ettiä darrassa jotakin. Lompakkoa, kännykkää, eilistä iltaa. Will never end?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.