IRC-Galleria

Unipäiväkirja osa XIX Outo maailmaLauantai 25.10.2008 17:02

Olin asemanpellon kentällä... tiedä sit miks, mut mun setä oli siel duunis joka oli outoa, niin outoa että mun olis pitäny herätä jo tässä vaiheessa sillä se ei koskaan tee töitä. Se halus näyttää mulle tempun. Se piirs traktorin kylkeen jotain näppärää, luultavasti vittuilua pomolle ja päästi traktorin vapaalla alas todella jyrkkää mäkeä. Traktori kiisi oudon lujaa ja pujotteli siitä pienen vielä jyrkemmän mäen alas metsään. Hetken päästä se traktori lensi kuin raketti puiden välistä ja rysähti taas nurmikolle ja siellä oli yllättäen kuski sisällä joka ajoi sen traktorin taas metsään. Tota kesti jonkun aikaa. En tiedä minkä kirouksen setä piirsi traktorin kylkeen, niin outoja tapahtui kentällä mutta en jaksanu jäädä katsomaan showta loppuun.
Setä päätti heittää mut autolla kotiin tiedä miksi, koska auto oli minun enkä muistaakseni ollut humalassa. Kun päästiin... kotiin? Olin isossa linnassa jossa jollain papalla oli menossa oikeudenkäynti. Siltä kysyttiin miksi se on paha mies. Se alkoi itkemään ja selittämään jotain outoja.
Kun oikeuden käynti oli loppu tuomari, joka taas näytti ihan pöllöltä, tuli mun sedän eteen huutamaan että miks se oli poistunut linnasta koska sillä oli ehdonalainen eikä se sais poistua linnasta. Huh rankkaa.
Kävelin rappuset ylös ja löysin Tasslehoff Takiaisjalan sen papan huoneesta joka itki alakerrassa. Se oli varastanut kaksi pulloa siltä papalta ja morjesti nyt huolettomasti mulle. Siinä kun käveltiin portaita alaspäin huomaisin pullojen olevan samanlaisia kuin Baldurs Gate 2 jätti energiapullot olivat. Tunsin syyllisyyttä ja häpeää jo nyt vaikka en itse niitä ollut varastanutkaan. Muistin kuinka se herttainen pappa oli itkenyt kun se oli jo niin vanha saamaan lapsia - saamaan eli synnyttämään (todella outoa) ja vilkaisin toisen pullon etikettiä ja se oli tarkoitettu taijan omaisesti auttamaan saattamaan kyseinen ihminen raskaaksi. Tasslehoff huomautti siinä juodessaan että ei tämä nyt niin herkkua ole mutta tää toinen on aivan namia. En uskaltanut edes vilkaista mihin se toinen pullo oli tarkoitettu. Muistelin vaan että Kentit lisääntyy muutenkin kuin kanit eikä Kentit muutenkaan ole ihanne kansaa. Mutta toisaalta miesten ei pitäisi pystyä synnyttämään... olisiko se mahdollista, tässä oudossa maailmassa???
Kun kävelimme laiturille kuulin jotain outoa hymniä ja outoa pientä piipitystä aivan kuin joku ehkä itkisi. Se pappa oli siellä ja Tanis Puolhaltija ja joitain muita. Se pappa alkoi taas itkemään kun se joutui nolaamaan itsensä Tasslehoffin edessä. Kyseessä oli hautajaiset. En tiedä kuka oli kuollut mutta outoa oli se seremonia jota en ihmetellyt unessa ollenkaan. Hymni meni jokseenkin näin. "Here we offer this soul to Lucifer, Here we offer this soul to Lucifer"
Aloin siinä unessa miettimään että eikö kello ole nyt jo ainakin 14 joten mun pitäis herätä jo ja nousta ylös.
Heräsin, nousin ylös ja katsoin kelloa ja se oli 13.43

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.