IRC-Galleria

Unipäiväkirja osa XXI - KissanainenSunnuntai 18.01.2009 14:13

Taas niin sekopää uni, että jos joku nyt osaa tulkita unia, niin onneks vitun olkoon. Olin Batman ja päivisin Roope Setä. Viitta selässä liikuin jollain tehtaalla, jonka katolla vilahti Kissanainen. Hyvin seksikäs typykkä, mut se vilahti pois hyvin nopeasti.
Tehtaalla tuli kuumat paikat, koska siellä roikkui kissoja pommisytyttimillä. Raketit paukkuivat ja pian koko tehdas oli palasina. Kaveri teki urotyön ja heitti minut pois putoavan roinan tieltä ja se jäi itse sitten alle. Se sanoi että mulla oli liian paljon elettävää. En muista olenko itkenyt ennen unessa, mutta niin mahtava mies olin, että kaverin tehdessä kuolemaa, kävin pyytämässä itselleni kunniamainintoja. Kunniamainintoja?? Mitä helvettiä!! En muista sainko vielä Oscarin. Kaveri kuoli terveyskeskuksessa ja Asterix itki sen tyhjillä käytävillä. Nyt ymmärsin että mun kaveri joka kuoli, 4:20am, oli hessu hopon ja frenkenstainin risteytys. Harmi että sellainen luonnonoikku meni ja kuoli.
Olin jossain koululla missa harjoiteltiin näytelmää. Taitavaa porukkaa. Joku soitti jotain kissanpolkkaa kolmella syntikalla, joku tyttö kertoi vitsejä mikrofooniin ja yks mimmi teki kuperkeikkoja suorilla jaloilla, enkä voi käsittää miten helvetissä se oli mahdollista. Sen täytyi olla joku ihme koulu, kun kaikki puhui vain viinan juonnista. Kysyivätkin halausinko minäkin ryypätä. Minä kysyin, että vittu maanantaina?? Ne sanoivat, että on joku pyhä, joten kaupat on kiinni tiistaina. Sanoin takaisin, että totta vitussa sitten!! Ymmärsin jopa unessa että olen lomautettuna, joten päivät ovat menneet vähän sekaisin. En kyllä kuollaksenikaan muista, mikä Hitlerin syntymäpäivä silloin oli, vai mikä pyhäpäivä lähestyi, mutta väliäkö sillä. Kyllä tälle pojalle keitto maistuu.
Nyt kun ajattenen taas tarkemmin, niin se frankenstain hessuhopo kuoli koulun lääkärin käsiin. Outoa miks ei sellaista viety sairaalaan - tai eläinlääkäriin, mutta kun aloin nousta usvan keskeltä hereille, kuulin yhä Asterixin vinkumisen unen pehmeän verhon takaa.
Hyvin outoa. Kissoja pomppimassa pommien sytyttimillä, Roope Setä Batman, Frankenstain Hessu hopo. Siinä jos joku nyt sit osaa tulkita unia niin olis pien pähkinä purtavaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.