IRC-Galleria

NahkahiiR

NahkahiiR

Jaakko Alakopsa

Niinpä tietenki.Perjantai 01.09.2006 04:35

Kattelinpa innoissani kämppiksen ikkunasta, että revontulia näkyvissä. Kiirehdin ulos, mutta huomasin paristojen olevan lopussa. Ei oteta kuvia siis. Tulin takaisin ja otin varaparistot, mutta perillä havaintopaikalla huomasin niidenki olleen lopussa! Ei yhtään kuvaa siis. :(

Tähtitaivas oli mielenkiintoinen, mutta kaikki huomio kiinnittyi kilometrin päässä olevaan jätevedenpuhdistamon lamppuun. Se paloi niin kirkkaasti, että näin lukea kameran tekstejä! Mihin ihmeeseen niin kirkasta valoa tarvitaan? Ei se niin strateginen kohde ole, että kilometrin päästä tarvitsisi nähdä kaikki liikkujat.

Sähköäkin menee ihan hukkaan, kun valoa ei ole suunnattu kunnolla. Sitten ihmetellään, mistä saisi lisää energiaa ja ydinreaktoreita, kun ei riitä sähköt talossa. Äly hoi, päättäjät! Ei ne harakat ylimääräisestä valosta yöllä tykkää. Häiritsevät elämää. Eihän ihminenkään valossa nuku mielellään, vaikka poikkeustapauksiakin on... eläimiltä ei mitään kysytä, vaan syydetään saasteita ympäristöön, jopa liiallisen valon muodossa.

Näköjään meni avautumiseksi tämä raapustus.

Muuten on ollut ihan mukava päivä. Olen reikifoorumilla kuin kotonani. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.