IRC-Galleria

NahkahiiR

NahkahiiR

Jaakko Alakopsa

MuuttoapunaPerjantai 01.09.2006 19:44

Tämä päivä alkoi varsin ankeasti, heräsin päänsärkyyn ja joku vielä porasi parkkipaikalla jotain. Murrr. Pitiki jättää se ikkuna auki yöksi. Sen jälkeen aloin pelaamaan quakea, mutta se vaan pahensi mielialaa, eikä mistään tullut mitään. Voitin kuitenki lodiksen yhellä sekunnilla dazsp1 EH:ssa.

Alakerran jamppa kävi ovella kyselemässä lainaan dvd-soitinta. Aina se on vailla jotain, eikä koskaan selvinpäin. No, se siitä hepusta tältä erää.

Lähin sitten Tarmolle muuttoavuksi klo 10 ja siellä alko mennä paremmin ku oli sosiaalista elämää saatavilla. Kamojen roudaaminen oli ihan siistiä puuhaa, kylmä ei tullu vaikka ulkona olikin vähän viileää. Siinä sai pelata taas tetristä. Se on muutoissa hauskinta puuhaa. Roinat mahtuivat hyvin kahteen henkilöautoon ja kahteen pakettiautoon. Miten jotkut voivatkin pitää niin paljon rojua kämpässään, ihmettelen kyllä. :)

No, sitten päästiin Tarmon uudelle kämpälle ja sitten mentiinki syömään viereiseen ravintolaan, joka ei mielestäni kovin kummoinen paikka ollut. Ainaki maha lopetti murisemisen, mutta kylläiseksi siitä ei tullut. Sitten taas raahattiin romuja, lämmin tuli. Kun homma oli tehty, Kian isä antoi mulle rahaa. Katoin ensin, että mitä ihmeen ruskeaa lappua se pitää kädessään. Lappu osoittautuikin 50 euron seteliksi. Niitä ei kovin usein näillä kulmilla näe. Harmittelen tässä nyt, etten osannut kiittää kunnolla, mutta hymyssä suin nuo lähtivät pois. :)

Semmosta. Oon tässä nyt pelannu taas quakea ja kuunnellu Pink Floydia. Pitäs vissiin kohta lähtä opettelemaan maalausta isän luokse.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.