IRC-Galleria

Nuuni

Nuuni

Lääkitykseni pukee Minut.

Uusimmat blogimerkinnät

Ympätääs tää viikko!Lauantai 30.08.2008 05:02

Töistä on kiva tulla kotiin, kun on perse kipeä. (NOT)

On kivaa mennä muuten töihin, kun koirat hyökkää kimppuun menomatkalla.

Tänään, perjantaina, oli muuten seurana sellaisena iltakävelyseurana, kyllä, sellainen miellyttävä ääninen ex-poliisi. Enkä kyllä tiennyt edes ken oli hän, mutta hän kyllä tunsi minut (joka ei täällä kaupunginosassa tai semmoittisessa ole outoa). Keskustelimme SÄHKÖTOLPISTA. Hänenkin koiransa muuten hyökkäsi kimppuun >:(

Huvitin itseäni tänään Kampissa katselemassa ihmisiä. Ja sitten itsekseni vitsillä ajattelin, että kohta täällä törmää varmaan Teräsbetonin laulajaan ;O (jotenkin tää tais liittyä dorakiin ja mun ajatuksenkulkuun) - Ja joo, muuten, törmäs. Kai o_O (ihihihihihihihii)

Oon muuten 60% blondi ATM. Mut huomen en oo enää, et samapa se...

On muuten paha olo, tosi paha olo - mul on varmaa se vatsatautikin sitten. ETTÄ JEE. Kiitos, thanks! Luuuuuuuuv <3

Mulla on uus huivi, joka haisee iha lampaalle :<

Ja ylipäänsä tää viikko on ollu ihan kummallinen ihmisten puolesta - sillee hienosti, etten osaa selittää. Mutta oon törmänny ihan outoihin ihmisiin oudoissa paikoissa (joista yhdelle yritin vilkuttaa bussista ratikkaan, öööhm?! :D eipä tainnut huomata, krhm...) ja sit ku oon vaa jumittanu niin oon varmaan vaikuttanut erittäin ystävälliseltä. Öhöm. Nojaa, ei se mitään! Haittaa. Ei.
Mutta toisaalta mietin myös sitä, että johtuuko se, että törmään nyt ihmisiin, siitä, että liikun enempi tuolla täällä päin (kun on työssäoppiminen) vai oliko tää taas joku kausiluonteinen juttu?
Nii, ja miks ei ikinä törmää niihin kehen haluais törmätä? O_o

Veli osti rock bandin =) Olipahan juu hauskaa taas juu... Huomenna sitten lisää sitäkin sitten kai ehkä tai sitten ei, jos nukun koko päivän. Krhm.

AINII, en tiedä vielä mitä tarkalleen teen hiuksilleni. ÖHM. Kyllä siis kannattaa ostaa sillee hetken mielijohteesta värit jne ja sitten olla täysin pihalla että mitäs sitä tekisi....

Tiskaamisesta tulee muuten selkä kipeäksi (mulla ainakin o_O sillee... typerästi)

Mitäsmuuta... No ei kai tässä... paljon mitään... Oikeasti eipätässäkuin sitten kai heipparallaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.