IRC-Galleria

Kuulumisia keväältäTorstai 01.05.2008 15:35

I Jep, jep
Päätin taas pitkästä aikaa skriivata jotain. Täytyyhän ihmisten tietää mun elämästä jotain, vaikka niitä ei kiinnostais ;P

II Zoneee <3
Maaliskuus meni mukavasti zonen merkeissä.
Maaliskuun ekana sunnuntaina oli Tampereella Aussi Nats-kisat, jossa Kokolattiamatto pääsi tiukan taistelun jälkeen toiseksi. Olimme vaarassa, ettemme päsisi edes finaaliin. Pelimme ei menneet ihan putkeen, mutta pääsimme sitten "semi-finaaliin", josta voittaja pääsisi finaaliin. Ja me teimme sen. Se oli kyllä päivän hienoin voitto.
Zonen SM-kisat olivat uudella kentällä Kanavuoressa (Jyväskylän lähellä), jossa oli tuikat väännöt tuliterillä Nexus-liiveillä. Pelasin divarissa vanhan kunnon tiimini Kokolattiamaton kanssa. Sijoituimme omassa divari-sarjassamme toiseksi. Voition vei niukasti toinen tamperelaistiimi A-team, jonka kapteenina toimi Auron. (Hei, meistä [Kokolattiamatto ja A-Team] oli isokuva paikallisessa ledessä, Keskisuomalaisessa!) Pääsimme sitten yläsarjaan pelaileen suoraa pudotus peleihin ja tiputimme Tuigun joukkueen, Mummorulla. Kyllä tuntui mahtavalta pudottaa porukka, jonka kaikki pelaajat oli ränkissä meitä ylempänä. Loppujen lopuksi pääsimme pelaan taas A-teamia vastaan ja tipuimme muutaman sadan pisteen erolla. Lopullinen sijoitus oli pääsarjassa 5. Olimme ainut divari-sarjan joukkue, joka pääsi pelaan kaksi peliä pääsarjassa ^^ Olisin kyllä niin kovasti halunnut pelata idolieni ja esikuvieni tiimiä, Sotanorsuja vastaan, mutta ehkä sitten ensi vuonna ;)
Seuraavan päivän soolot ja doubles meni päin jotain, koska kaikki luuserit ja überit oli samassa kasassa, joten ei siitä sen enempää.
Sit oli Gamer's Night 3 pääsiäisenä. Ykkösen tasolle se ei päässyt, mutta kovat pelit oli joka tapauksessa :)
Ja sit oli Auronin peli-ilta. Pääsin ekaa kertaa pelaamaan Vampires-pelimuotoa :)
...Ja eilen oli vappurieha ja triples. Tiimissäni tällä kertaa Radi ja Vanukasta nam. Naruton piti eka olla mun tiimis, mut sit se erehtyi päivästä.. Noh, kumminkin, mahtava nimi tiimillä oli, suoraa päästä heitetty, Xyzåäö. Olimme 3/6. Ite oli yhes pelissä eka, ja kyllä tuntui mahtavalta ^^

III Assyt
....Oli jälleen taas. Talvi-Assyt siit täällä Tampereella, Pirkkahallis. Pääsiäisenä tämäkin, heti zonen yöpelien jälkeen. Veljeni oli niin väsynyt, että ei se siellä paljoa viihtynyt, mutta onneks mulle jäi sitten seuraa yhedestä toisesta, joka on mun ja veljeni kaveri.
Sain myös jotain, jota olin liian pitkään odottanut...

IV Autokoulu
Ät Last! Pääsin sieltä pois. Kauan se kestikin. Henkilöauto-inssiin meni kolme kertaa ja kuormikseen vain kerta. Sain sitten ekaa kertaa ajaa kuormiksella heti inssin jälkeen. Kyllä olin paniikissa, kun en ollut ennen ajanut millään yksin... Käännyin kolme kertaa väärään suuntaan, mutta onneksi pääsin lopulta perille, autokoululle.

V Työharjoittelu
Lähestyy loppuaan. Huominen, ja sie viel viikko ja sit risteyille, jonka jälkeen kouluun kolmeksi viikoksi. Ja sit loma <3 <3. En päässyt kesätölihin, mut ei kauheesti haittaa. Otan sit rennosti. Ja toivottavasti pääsen ammattikorkeeseen.

VI Something else?
No jaa joo. Viime merkinnän lopussa mussutin. Eikä olo ole paljoo parempi. Jotkut asiat ovat paratuneet (ehkä?), jotain kaipaan, joka on jäänyt vähemmälle... :'( Tyhmyydestä sakotetaan. Jos olisin älynny pitää mölyt mahassa, tilanne olisi varmasti paljon parempi ;_; Toivottavasti tämä tästä... Anteeksi en kyllä pysty itselleni antamaan, koska olen pilannut osan tämän hetkistä elämääni. Tai noh, toivottavasti tuo pilalle mennyt osa on jo historiaa, ja elämä alkaisi näyttää paremmalta. Joka tapauksessa, samat pelot mua vainoaa ja muuta samat ongelmat, kuin viime tammikuussakin. Toivottavasti jonain päivänä minä... Toivottavasti...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.