IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Vuoden loppu & alkuPerjantai 16.01.2009 20:26

I Tonttukisat...

...Oli ja meni. Sanotaan näin, etten kyl ite tajua, miks moni noita hehkuttaa parhaiksi kisoiksi Undecided Sanotaan rehellisesti näin, että ihQ tiimini, One Tag Wonder (mie, Sarutobi, Flake ja Korrekti) ei oikein pärjätty :/ Lisäksi, uni pukkas väkisinkin päälle, koska kisat oli yöllä, gridi sössittiin, terppoja tuli siitä, että emme ehtineet kentän toisella puolel olevaan baseen, kun olimme vaan kerran aikasemmin käyneet kentällä. Että näin.

II Jouluh

Vietin joulun perinteisesti kotona, porukoiden ja rakkaan Saru-veljeni kanssa, mutta myös messiin mahtui Orgun. Aattona sitten tietty söimme hyvin, mutta alku illasta pelailimme Trivial Pursuittia, jota ei kumminkaan ehditty loppuun asti vetää. Kivaa oli ja lahjuksia tuli, mm. suihkugeeliä, vaatteita, leffoi, suklaata.. Seuraavassa kappaleessa lisää eräästä joululahjasta nimeltä...

III Dragon Quest IV : Chapters of the Chosen

...Joka siis on remake DS:lle vanhasta NES-versiosta. DQ on lempisarjaani, Final Fantasyä suositumpi Japanissa, ja eka pelin osa, joka ilmestyi Euroopassa, oli DQ8. Eli, taas rakkaat ystävät, Eurooppa kokee vääryyttä! Meiltä jätetään hyvät pelit pois! Aluekoodit hiiteen! Kiitän onnea, että Game Boy ja DS laitteissa ei ole aluekoodausta... Nyt odottelen, että posteljooni tuo mulle remaket DQ 1 & 2:sta GBC:lle.
Kumminkin, tuota DQ4:sta on jotain 37h takana ja sain just final bossin tapettua, mutta seikkailu ei ole vielä ohi... Bonus-luolasto avautui, kun pääpahiksen Praso the Manslayerin sain kukistettua! Seikkalu siis viel jatkuu... :P Peli on myös täynnä mielenkiitoisia taikojen nimiä, kuten Hocus Pocus, Zing, Omniheal (!! <3) ja Cock-a-doodle-do. Suosittelen tätä peliä RPG-pelin ystävliie lämpimästi.


IV Uus vuos ja uuet kujeet

Orgun ja Auron vietti perheeni kanssa uuden vuoden. Galleriastani voi katsoa, mikä tunnelma oli aamupäivällä :P (irc.fi => OmniOCS). Raketteja ei ollut, mutta ulkona niitä näki ihan tarpeeksi. Vuoden vaihteen lähestyessä hipsimme ulos myös muiden lähistöllä olevien kamujen kaa. Kivaa oli, ja lupauksia tehtiin.

VI Triples

Gods, eli mie, Saru ja Thundershock otimme turpiin loppiaisena. Alku meni hyvin, mutta finaalija edeltävänä taukona ilmeisesti jäädyimme ja tulos jäi kehnoksi. Ensi kerralla parempi mäihä, toivotaan.

VI Koulu = Informaatio pelaa

Kiva mennä ke 7.1 kouluun, kun sitä ei olekkaa, eikä kukaan kerro mitään. Tuntien alkamistakaan ei tällä viikolla ole informoitu aamupäivien jälkeen. Hyvä lähteä veikkaamaan, et moneltas se tunti sitten onkaan? Muukin asia on kehnoa. Miks ihmees on liiketalous ja ohjelmistotuotanto molemmat jaettu kolmeen osaan? Yell Joka osasta: Omat tehtävät, omat kokeet, omat plää plää ja plää! Turhaa sekotusta. Miks yhtä asiaa ei voi kerralla käydä läpi! On mul muutakin elämää, kuin koulu, esim. tämä blogi ;) Elen oli 2h hyppy tunti ja tänään 3h:n eikä ketuta yhtään.. Mitä ihmettä me siel istutaan? Ei jaksa. Iltapäivän opekin oli vaan aluksi hiljaa, kun kerroimme 3h hypäristä, mut sitten totes, et ainakin teil on aikaa tehä tehtäviä. Tunnit vois siirtää aikaseen, että pääsis joskus kotiinkin! Huoh, ei helkatti...
...Tarvin lomaa >.<

Copy & pastettu toisesta blogista...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.