IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Millainen mies sinä olet?Sunnuntai 28.12.2008 23:21

Miehiä luokitellaan monesti persemiehiin ja tissimiehiin. Tämä luokittelu taas on mielestäni melko ahdasmielinen. Kuten esimerkiksi edellisestä City-lehdestä ilmeni, Wallu Valpio on esimerkiksi säärimies.

Miehen lokeroiminen naisissa eniten kiinnostavan osan perusteella on muutenkin paljon monimutkaisempi prosessi, kuin monesti luulisi. Mies ei välttämättä tiedä itsekään, mikä mies hän oikeastaan on. Mieheltä ei vältäämättä voi vain kysyä, että "tykkäätkö enemmän perseistä vai tisseistä". Tutkimus pitää tehdä monitahoisemmin. Pitää arvioida henkilön mieltymystä tarpeeksi suureen otantaan ominaisuuksiltaan eriäviin naisiin. Sitten jos pelkästään perse vaikuttaa ja seulasta pääsee kaikenkarvaiset hyväperseiset suohirviöt, kyseessä on varmasti persemies.

Tissimiehen elämä taasen on jokseenkin haastavampaa. Tissit ja naama kun ovat samalla puolella ihmistä, yleensä. Joten vaikka olisi kuinka hyvät munkit, saattaa naama pilata paljon.

Itsestäni en oikein osaa sanoa, olenko perse, tissi reisi vai jotain saatanan alahuulimiehiä. Jotkut naiset miellyttävät silmää enemmän kuin toiset, enkä ole huomannut mitään suoraa yhteyttä siihen, minkälaiset tissit ja perseet niillä on, kunhan ne on ollu hyvät. Mielestäni kasvoilla on kuitenkin vähintään yhtä tärkeä rooli, kuin muilla ruumiinosilla. Niihin kuitenkin joutuu naista yllättävän paljon katsomaan, vaikka katseen yrittäisi pitää muutaman kymmenen senttiä alempana.

- Miehiä heidän naistensa kautta peilaileva Oronen

PS: Sisäinen kauneus on paskapuhetta. Vai kiihoittuuko yksikään mies sisäisesti kauniin naisen kuvasta?
PPS: Kokonaisuus ratkaisee. Eihän pannariakaan viitsi syödä, jos siinä on paskaa päällä.
PPPS: Toivottavasti en saa kotona selkääni näistä kirjoitteluistani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.