IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Sataa, ehkä kahtakinTiistai 13.01.2009 13:31

Ulkona on aivan helvetin paska keli. Ollut melkein koko "talven". Välillä on näyttänyt hetken aikaa hiukan lupaavammalta, mutta sitten taas on tällaista paskaa. Ihan niinkuin olisit päässyt vaikka jonkun suht mukiinmenevän emännän kanssa kämpille jatkoille ja sitten tämä kesken riisumisen päättäisikin, että enpäs annakkaan. Samalla tavalla tämä meidän sää nyt ensin antaa ymmärtää, mutta kun pitäisi ymmärtää antaa, niin niskaan kustaankin jotain pekeleen kylmää vettä ja kaikki lumi sulaa.

Toisethan tietysti luulevat nauttivansa tästä kelistä. "Eipähän ole niin helvetin kylmä." Vähän kuin saisi valita vanhan haisevan Ladan ja uuden Mersun väliltä ja toteaisi, että "Eipähän ole niin helvetin kallista". Eihän se Ladakyyti kallista ole, mutta se on ihan perseestä. Siinä kysellään hermoja, kun kesäkuumallakin ilman ilmastointia painat moottoritiellä 100 km/h kun joku saatanan mersumies tulee siitä ohi ainakin tuplasti samat. Siinä sitten myhäilet, että ompas halpaa, kun tämä syökin vaan 7,5 satasella ja vakuutuksetkin vain muutaman hikisen satasen vuodessa. Ja hikisiä ne sataset ovatkin, kun ne ovat kuumassa kotterossa hikoilevan perseesi alla kostumassa!

Sitten kun ajat sillä paskalla Ladallasi tässä helvetin kurakelissä, eikä pissapoika tai pyyhkijät toimi, toivoisit salaa hiljaa mielessäsi, että saisit sittenkin ajaa kunnon talvessa sillä takavetoisella Mercedeksellä, jossa oilisi persegrillit ja kaikki. Sillä sitten olisi kiva heitellä hiukan perää liukkaassa kurvissa ja kuunnella vaikka Popedaa. Ladamies on kuitenkin toitottanut kaikille, kuinka hyvä Lada on, joten tällaisten toiveiden julkilausuminen olisi takinkääntöä. Siksi ne jäävät hiljaisiksi tukahdutetuiksi haaveiksi mieleesi.

- Entinen ladakuski, parempia talvia haaveileva Oronen

PS. Lada ei tosin vituta yhtä paljon ajaa ojaan kuin se Mese
PPS. Satais nyt vaikka jotain tuhkaa tai edes jotain valkoista
PPPS. Perkeleen helvetin perkeleen perse!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.