IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Sinulla on vaikeaa?Perjantai 31.07.2009 13:59

Hei,

Onko sinulla vaikeaa? Ahdistaako? Meneekö kaikki päin vittua? Tuntuuko, että elämä ja koko maailma potkivat sinua päähän turvakengällä? Hakkaako kohtalo sinua kiveksille alumiinisella hehkuvaksi kuumennetulla pesäpallomailalla? Ei hätää, lue tämä niin ei vituta yhtään niin paljon (tai sitten vituttaa enemmän).

Onko nälkä? Johtuuko se siitä, ettet vain jaksa nostaa suklaan ja pekonin lihottamaa persettäsi ylös sohvalta ja jättää kesken viidettä kertaa kun katsot Frendien kaikkia tuotantokausia putkeen? Vai johtuuko se kenties siitä, ettet jaksa tehdä töitä saadaksesi rahaa ruokaan? Vai oletko vain idiootti, joka ei erota nälkää paskahädästä ja parhaillaan miettii, kumpi tilanne nyt on päällä? Et varmasti ole maailman ainoa nälkäinen. Mieti niitä pieniä neekerilapsia Afrikan viidakoissa, jotka ovat kasvaneet pienen elämänsä Nälkä leikkikaverinaan. Siellä ne nielevät hiekkaa tyydyttääkseen nälkänsä ja juovat kuravelliä päälle.

Entä jos onkin paskahätä? Miksi et mene paskalle? Eikö ole vessaa lähellä? Päästä housuihin, se lämmittää. Tilanteesi on todennäköisesti naurettava, ellet sitten lue tätä maratoonin ensimmäisellä kilometrillä ja huomannut sekuntia ennen lähtöä että sinullahan puskee perseestä aivan jumalaton myyrä. Älä huoli, enää 41 kilometriä, sitten helpottaa.

Väsyttääkö? Painaako unihiekka simmuissa? Silloin kun minä olin nuorenamiehenä sodassa, ei valitettu unta. Juostiin metsässä 200 kilometriä päivässä 300 kilon reppu selässä vastatuuleen ja vesisateessa. Välillä pysähdyttiin vaihtamaan kenkiä, kun vanhat kuluivat puhki. Ei siinä saatana nukkumaan ehditty. Nykyajan armeijassa vaan lauletaan ja leikitään.

Eikö sinulla ole rahaa? Oletko alkoholisti? Hakkaatko naistasi? Oletko ruma? Onko sinulla pieni penis? Näihin vaivoihin kerrotaan parannus mahdollisesti seuraavassa osassa.

Älä valita, pelle.

- Vähän ehkä vittuiluunkin sortuva Oronen

PS. Kyllä oikeasti saa valittaa. Sen jaettu tuska on puolitettu tuska. Ehkä kaverillekin tulee paskahätä ja sinä olet ennen häntä jonossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.