IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Näin miesten keskenTorstai 20.08.2009 22:57

- Oronen, tuo järkälemäisen lihaksikas antiikin veistosten kaltainen olento, käveli tässä päivänä eräänä Itäkeskuksen uimahallin pukuhuoneessa alasti. Hän oli tulossa paskalta. Nimittäin sen uimahallin pukuhuoneen vessasta. Oronen kävi paskalla ennen uimista, koska myös jumalten on paskannettava ja Orosella se hetki oli juuri silloin.

Orosen ollessa matkalla vessasta omalle pukukaapilleen, sattui joku itseään suihkuunmenoa varten riisuva henkilö hipaisemaan Orosen uskomattoman jänteikästä käsivartta. Hipaisun seurauksena oli lähestulkoon kuolemanpelkoa kuvastava ilme ja useat anteeksipyynnöt.

Oronen oli tästä hämillään, koska pohjimmiltaan hän on kuitenkin hyvin lempeä ja kiltti olento. Toki Oronen olisi voinut repiä tämän miehen kappaleiksi paljain varpain, jos olisi tahtonut -

Kauas on siis tultu siitä, kun alastomuus ja ihmisten keskinäinen fyysinen kosketus oli aivan jokapäiväistä ja normaalia. Tänä päivänä ihmiseen ei pidä eikä saa koskea, ellei siihen ole ensin saanut tavalla tai toisella suostumusta.

Antiikin Kreikassa yleisö ihasteli vaatteettomia miesjärkäleitä, jotka jyrähtäen osuivat yhteen painimolskilla ja ottivat toistensa vartaloista ja taidoista mittaa kamppailun saralla. Kaukana ovat ne ajat, jolloin miehistä raavaimmat ja pelätyimmät, sotilaat, olivat poikarakkauden lippulaiva. Nämä raavaat urhot hoitivat toistensa haavojen sitomisen lomassa myös toveriensa aviovaimojen toimen. Siinä oli todellista ryhmähenkeä ja uhrautumisen meininkiä.

Yksi asia on kuitenkin pysynyt ennallaan: Antiikin aikoina sotilaat olivat kaikkien kadehtimaa kansaa ja naisten suosiossa. Tänäkin päivänä homot trendikkäine vaatteineen ja naisia ymmärtävine ajatuksineen ovat edelleen naisten suosiossa.

- Omakehulta löyhkäävä Oronen

PS. Kirjoittaja ei kannata paluuta sotilaiden yleiseen homousvelvollisuuteen.
PPS. Ehkä homojen suosiota selittää myös se, että toisin kuin punttisalin turvottamat mies-apinat, homot eivät näe naisia pelkkinä lihanpaloina, joihin tyydyttää himonsa.
PPPS. Pitäis varmaan hankkia hoitoa. Enkä nyt siis tarkoittanut mitään panohommia... Pöpilään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.