IRC-Galleria

PoetsOfTheFall

PoetsOfTheFall

Poets of the Fall

Hyvää syksyä!Tiistai 01.10.2013 19:32

Kesä vierähti pitkälti Live in Moscow DVD:n työstämisen parissa, ja vihdoinkin julkaisupäivä häämöttää lähitulevaisuudessa. Pledge-kampanjamme loppui jo jonkin aika sitten, mutta ennakkotilaus Webbikaupassamme on jo käynnissä!


Lisäksi ikärajattomalle Sellosalin keikallemme 23.11. on vielä muutamia lippuja jäljellä! Muitakin keikkoja Suomessa on luvassa loppuvuodesta, mm. Viking Grace (Turku-Tukholma-Turku risteily) 12.12. ja legendaarinen Tavastia 20.12. Käy katsomassa kaikki keikat ja lippulinkit webbisivujemme keikkakalenterista!


Hyvää syksyä toivottaen
-Poets of the Fall

Kesästä ja tulevista keikoistaMaanantai 17.06.2013 18:52

Moi kaikki!

Tällä hetkellä puurramme ahkerasti Live DVD:n tuotannon parissa. Samalla työstämme pikkuhiljaa seuraavaa albumiamme eteenpäin. Live DVD:tä voi tilata etukäteen Pledge Music:ista. Samasta paikasta voi halutessaan ostaa myös muita mukavia juttuja, joista osa on nimmaroituja.

Tulevista keikoistamme löytyy myös jokunen keikka Suomessa. Keikkakalenteria kannattaa käydä silloin tällöin katsomassa, lisää keikkoja julkaistaan myöhemmin. Mukana on myös yksi ikärajaton keikka Espoon Sellosalissa 23.11.2013. Lippujakin on mukavasti vielä jäljellä. Vaikka Sellosali onkin keikkapaikkana melko rauhallinen auditorio istumapaikkoineen, niin paikan akustiikka on aivan loistava.

Toivottavasti nähdään 10-vuotisjuhlakiertueellamme!

Tänään 25.4.2013 meillä on aivan erityinen syy juhlaan. Siksi järjestimme Facebookissa kilpailun jossa voit voittaa käsittämättömän upeita palkintoja! Ota osaa ja kokeile onneasi!


10-vuotisjuhlakiertue alkaa perjantaina!Perjantai 22.02.2013 00:01

10-vuotisjuhlakiertueemme starttaa tänä perjantaina Helsingin Pressassa (K-20)! Tule mukaan juhlimaan 10-vuotista taipalettamme musiikin parissa: katsasta tulevat keikkapäivät, lisää tulossa myöhemmin!

Hyvää Ystävänpäivää!Torstai 14.02.2013 13:35


Hyvää Ystävänpäivää meiltä kaikilta.
Viettäkää tänään mahdollisimman paljon aikaa ystävien ja muiden rakkaiden ihmisten seurassa!
Haluamme toivottaa sinulle juhlavaa loppuvuotta 2012, ja kiittää sinua kaikesta vuoden aikana kokemastamme! Kiitos sinun, Temple of Thought -kiertue oli suurempi menestys kuin koskaan uskalsimme kuvitellakaan. Vuonna 2013 vietämme 10-vuotisjuhliamme, ja toivomme näkevämme sinut ja kaverisi juhlakiertueellamme.

Tässä videossa muistelemme joitain vuoden 2012 huippuhetkiä. Nähdään pian!

Uusi video!Tiistai 06.11.2012 22:32Meiltä on tullut tänään ulos uunituore Temple of Thought Unplugged -video. Käykää katsomassa!

Tällä hetkellä keikkailemme edelleen ja vuorossa onkin kierros Saksaan, jonka jälkeen vielä muutama keikka Suomessa ennen vuoden loppua. Aina kun kiertämiseltä ehdimme, uppoudumme työhön studiossa.

Uusimmat uutiset löydät Facebook-sivultamme ja Twitteristä.

Lisää keikkoja syksylle ja talvellePerjantai 27.07.2012 20:57

Meillä on tullut keikkakalenteriin lisää täytettä, kun pitkään odotettuja Suomen syksy- ja talvikeikkoja on julkaistu tuoreeltaan tänään.
http://www.poetsofthefall.com/tourdates/

Lisää on näillä näkymin tulossa, mutta niistä enempi hieman myöhemmin, kun ovat varmistuneet.

Meiltä on tullut ulos myös uutta livevideo matskua tämän kesän Provinssikeikalta. Taltiointia voi käydä ihmettelemässä YouTubessa:
http://www.youtube.com/watch?v=7lg6ro_CEnw

Hauskaa kesänjatkoa kaikille (sehän on oikeastaan vasta aluillaan, eikö vaan?)!

Kiertue-elämää ja kesälomaaTorstai 05.07.2012 17:45

Moro!

Ollaan tässä ehditty jo muutamia kesäkeikkoja heittää ympäri Suomea. Nyt heinäkuussa on kuitenkin pikkasen hiljaisempaa, kun pidämme myös lomaa.

Uutisia kuitenkin pukkaa:

Julkistimme eilen marraskuun lopulle sijoittuvan Saksan kiertueen, joka sisältää kuusi keikkaa eri kaupungeissa.


http://www.poetsofthefall.com/tourdates/

Kotimaassa on aina kiva keikkailla, mutta kun vihdoin on pitkien neuvottelujen jälkeen onnistuttu saamaan lisää keikkoja ulkomaillekin, niin hienoltahan se tuntuu!

Lisäksi tämän kuun 20. päivä julkaisemme uudesta Temple of Thought-albumistamme Bonus version. Tätä voi tilata webshopistamme jo etukäteen. Mahdollisista digitaalisista julkaisuista tulee lisää tietoa myöhemmin.
http://shop.poetsofthefall.com/en/shop/cd/albums/temple+of+thought+bonus+edition

Hauskaa kesää, toivotaan että säät suosivat meitä kaikkia!

t. kaikki Poetsit

Pitkästä aikaaSunnuntai 29.04.2012 19:20

Moi,

Viimeisestä kirjoituksesta on melkein luvattoman kauan aikaa, mutta kiirettä on pitänyt.

Uusimmat uutiset ilmestyvät aina ensimmäisenä kotisivuillemme, Facebookkiin ja Twitteriin.

http://suomi.poetsofthefall.com
http://www.facebook.com/poetsofthefall
http://www.twitter.com/PoetsOfTheFall

Meiltä on tullut tänä keväänä ulos uusi albumi, Temple of Thought, ja sen ensimmäiseen sinkkubiisiin tehty video, Cradled in Love. Käy katsastamassa vaikka Youtubesta.

http://www.youtube.com/watch?v=bp0AHQooVSY

Muutamia keikkojakin olemme jo ehtineet soittelemaan sekä Suomessa että ulkomailla, ja muutama Suomen keikka on vielä jäljellä ennen pientä Toukokuun taukoa. Tauon jälkeen meitä odottaa taas Suomen upea kesä festarikeikkoineen.

Irc-gallerian albumeihin on nyt lisätty uusi promokuva ja muutamia kuvia viimeisimmiltä keikoilta. Näitä keikkakuvia, samoin kuin uutisia ilmestyy taas tänne sitä mukaa kun jotain uutisoimisen arvoista tapahtuu.

Mukavaa kesän odotusta kaikille, tulkaahan keikoille, haluamme nähdä teidät!

t. Poets of the Fall