IRC-Galleria

PoetsOfTheFall

PoetsOfTheFall

Poets of the Fall

Hyvää Joulua!Maanantai 23.12.2013 16:53

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille täällä IRC-Galleriassa!

Toivottavasti saatte viettä vähän lomaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa, ja hellittää hetkeksi kaikista arjen kiireistä. Ja hei, olkaa varovaisia niiden rakettien kanssa.

Ensi vuonna taas uudet kujeet!

-Poets of the Fall

Vuosi lähenee loppuaanTiistai 26.11.2013 17:54

Moi vaan kaikki,

Kohta on jo joulukuu, ja vuosi todellakin alkaa olla pikkuhiljaa paketissa. Meillä on vielä kuitenkin paljon tekemistä! Keikkakalenterissa on vielä muutama keikka Suomessa.
Ensimmäisenä vuorossa on Unelmille Siivet-hyväntekeväisyyskonsertti Barona Areenalla Espoossa. Itsenäisyyspäivänä käväisemme pohjoisemmassa, Rukalla Kuusamossa. Viking Grace-laivakeikallekin on vielä kohtuuhintaisia matkalippuja jäljellä. Soitamme lisäksi Tavastialla muutama päivä ennen jouluaattoa, ja 10-vuotiskiertueemme saa upean lopun uudenvuoden iltana MS Gabriellalla, joka lähtee Helsingistä.

Tarkemmat päivämäärät ja lipputiedot voi käydä tsekkaamassa täältä: http://suomi.poetsofthefall.com/keikat/

Sitten se iso uutinen! (Ja lopussa vielä muutama sana tulevaisuudensuunnitelmista.)


Kaikkien aikojen ensimmäinen live-DVD:mme on julkaistu! DVD:tä saa webbikaupastamme ja Levykauppa X:stä. Voit myös kysyä lähimmästä levykaupasta. Osta omaksi tai lahjaksi!

Katso tästä DVD:ltä napattu video! https://www.youtube.com/watch?v=wlVIp6rKYAQ tai http://vimeo.com/80056923

Tarkemmat tiedot DVD:n sisällöstä @ http://suomi.poetsofthefall.com/

Webbikaupassamme on nyt myös muita uusia fanituotteita: T-paitoja, huppareita, pinssejä ja asusteita.

Alkuvuodesta 2014 vetäydymme studioon ja jatkamme toden teolla seuraavan albumimme työstämistä muutaman seuraavan kuukauden ajan. Tarkkaa aikataulua albumin ilmestymisestä ei vielä ole, mutta pidämme teidät ajantasalla!

-Poets of the Fall

Hyvää syksyä!Tiistai 01.10.2013 19:32

Kesä vierähti pitkälti Live in Moscow DVD:n työstämisen parissa, ja vihdoinkin julkaisupäivä häämöttää lähitulevaisuudessa. Pledge-kampanjamme loppui jo jonkin aika sitten, mutta ennakkotilaus Webbikaupassamme on jo käynnissä!


Lisäksi ikärajattomalle Sellosalin keikallemme 23.11. on vielä muutamia lippuja jäljellä! Muitakin keikkoja Suomessa on luvassa loppuvuodesta, mm. Viking Grace (Turku-Tukholma-Turku risteily) 12.12. ja legendaarinen Tavastia 20.12. Käy katsomassa kaikki keikat ja lippulinkit webbisivujemme keikkakalenterista!


Hyvää syksyä toivottaen
-Poets of the Fall

Kesästä ja tulevista keikoistaMaanantai 17.06.2013 18:52

Moi kaikki!

Tällä hetkellä puurramme ahkerasti Live DVD:n tuotannon parissa. Samalla työstämme pikkuhiljaa seuraavaa albumiamme eteenpäin. Live DVD:tä voi tilata etukäteen Pledge Music:ista. Samasta paikasta voi halutessaan ostaa myös muita mukavia juttuja, joista osa on nimmaroituja.

Tulevista keikoistamme löytyy myös jokunen keikka Suomessa. Keikkakalenteria kannattaa käydä silloin tällöin katsomassa, lisää keikkoja julkaistaan myöhemmin. Mukana on myös yksi ikärajaton keikka Espoon Sellosalissa 23.11.2013. Lippujakin on mukavasti vielä jäljellä. Vaikka Sellosali onkin keikkapaikkana melko rauhallinen auditorio istumapaikkoineen, niin paikan akustiikka on aivan loistava.

Toivottavasti nähdään 10-vuotisjuhlakiertueellamme!

Tänään 25.4.2013 meillä on aivan erityinen syy juhlaan. Siksi järjestimme Facebookissa kilpailun jossa voit voittaa käsittämättömän upeita palkintoja! Ota osaa ja kokeile onneasi!


10-vuotisjuhlakiertue alkaa perjantaina!Perjantai 22.02.2013 00:01

10-vuotisjuhlakiertueemme starttaa tänä perjantaina Helsingin Pressassa (K-20)! Tule mukaan juhlimaan 10-vuotista taipalettamme musiikin parissa: katsasta tulevat keikkapäivät, lisää tulossa myöhemmin!

Hyvää Ystävänpäivää!Torstai 14.02.2013 13:35


Hyvää Ystävänpäivää meiltä kaikilta.
Viettäkää tänään mahdollisimman paljon aikaa ystävien ja muiden rakkaiden ihmisten seurassa!
Haluamme toivottaa sinulle juhlavaa loppuvuotta 2012, ja kiittää sinua kaikesta vuoden aikana kokemastamme! Kiitos sinun, Temple of Thought -kiertue oli suurempi menestys kuin koskaan uskalsimme kuvitellakaan. Vuonna 2013 vietämme 10-vuotisjuhliamme, ja toivomme näkevämme sinut ja kaverisi juhlakiertueellamme.

Tässä videossa muistelemme joitain vuoden 2012 huippuhetkiä. Nähdään pian!

Uusi video!Tiistai 06.11.2012 22:32Meiltä on tullut tänään ulos uunituore Temple of Thought Unplugged -video. Käykää katsomassa!

Tällä hetkellä keikkailemme edelleen ja vuorossa onkin kierros Saksaan, jonka jälkeen vielä muutama keikka Suomessa ennen vuoden loppua. Aina kun kiertämiseltä ehdimme, uppoudumme työhön studiossa.

Uusimmat uutiset löydät Facebook-sivultamme ja Twitteristä.

Lisää keikkoja syksylle ja talvellePerjantai 27.07.2012 20:57

Meillä on tullut keikkakalenteriin lisää täytettä, kun pitkään odotettuja Suomen syksy- ja talvikeikkoja on julkaistu tuoreeltaan tänään.
http://www.poetsofthefall.com/tourdates/

Lisää on näillä näkymin tulossa, mutta niistä enempi hieman myöhemmin, kun ovat varmistuneet.

Meiltä on tullut ulos myös uutta livevideo matskua tämän kesän Provinssikeikalta. Taltiointia voi käydä ihmettelemässä YouTubessa:
http://www.youtube.com/watch?v=7lg6ro_CEnw

Hauskaa kesänjatkoa kaikille (sehän on oikeastaan vasta aluillaan, eikö vaan?)!