IRC-Galleria

PoetsOfTheFall

PoetsOfTheFall

Poets of the Fall

Seuraavan sinkun viimeistelyäTiistai 25.03.2014 19:01

Kuva puhukoon puolestaan:

25.3.2014 Tulevan sinkun viimeistelyä legendaarisen musiikkimiksaaja Jesse Vainion kanssa. Melkein valmis!

Tämän viikon studiokuvaPerjantai 14.03.2014 14:20

Tällainen näpättiin eilen kaiken kiireen keskellä. Ja sitten...
Tulossa vähän myöhemmin: uutisia tulevasta sinkusta ja albumista. Hyvää viikonloppua kaikille!


13.3.2014 Vokaaliosuuksien nauhoittelua studiossa.

Lisää studiokuvia!Tiistai 25.02.2014 20:25

Moi!

Seuraavaksi lisää kuvia tulevan levyn nauhoituksista:


24.2.2014 Jaska valmistautuu nauhoituksiin. (Vai katseleeko hän leffaa... kuka tietää.)25.2.2014 Olli varmistelee, että kitara on vireessä ennen nauhoittamista. Jo ensimmäinen otto on aivan varmasti huikea!


Hyvää viikkoa kaikille!

Kuvia studiostaPerjantai 21.02.2014 17:37

Moi vaan!

Tässä muutama kuva studiosta.


20.2.2014 Jari valmistautumassa rumpujen äänityssessioon.
20.2.2014 Jani valmiina vetämään tiukat bassoriffit.
21.2.2014 Marko kuuntelemassa uutta demoa ja kirjoittelemassa lyyriikoita.
Hyvää viikonloppua kaikille!

Studiosta moi!Tiistai 21.01.2014 20:11

Moi vaan kaikille!

Vuosi 2014 on pyörähtänyt mukavasti käyntiin seuraavan albumin työstämisen tiimoilta. Kaikki meidän uusimmat kuulumiset kannattaa käydä katsomassa Twitterissä, postailemme siellä aika usein. https://twitter.com/PoetsOfTheFall

Edelliseltä Tavastian keikalta on tullut kuvia webbisivumme live-galleriaan. Muutama kuva kyseiseltä keikalta löytyy nyt täältä IRC-Galleriastakin, mutta webbisivulla niitä on paljon enemmän.

Hyvää talvenjatkoa!

-Poets of the Fall

Hyvää Joulua!Maanantai 23.12.2013 16:53

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille täällä IRC-Galleriassa!

Toivottavasti saatte viettä vähän lomaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa, ja hellittää hetkeksi kaikista arjen kiireistä. Ja hei, olkaa varovaisia niiden rakettien kanssa.

Ensi vuonna taas uudet kujeet!

-Poets of the Fall

Vuosi lähenee loppuaanTiistai 26.11.2013 17:54

Moi vaan kaikki,

Kohta on jo joulukuu, ja vuosi todellakin alkaa olla pikkuhiljaa paketissa. Meillä on vielä kuitenkin paljon tekemistä! Keikkakalenterissa on vielä muutama keikka Suomessa.
Ensimmäisenä vuorossa on Unelmille Siivet-hyväntekeväisyyskonsertti Barona Areenalla Espoossa. Itsenäisyyspäivänä käväisemme pohjoisemmassa, Rukalla Kuusamossa. Viking Grace-laivakeikallekin on vielä kohtuuhintaisia matkalippuja jäljellä. Soitamme lisäksi Tavastialla muutama päivä ennen jouluaattoa, ja 10-vuotiskiertueemme saa upean lopun uudenvuoden iltana MS Gabriellalla, joka lähtee Helsingistä.

Tarkemmat päivämäärät ja lipputiedot voi käydä tsekkaamassa täältä: http://suomi.poetsofthefall.com/keikat/

Sitten se iso uutinen! (Ja lopussa vielä muutama sana tulevaisuudensuunnitelmista.)


Kaikkien aikojen ensimmäinen live-DVD:mme on julkaistu! DVD:tä saa webbikaupastamme ja Levykauppa X:stä. Voit myös kysyä lähimmästä levykaupasta. Osta omaksi tai lahjaksi!

Katso tästä DVD:ltä napattu video! https://www.youtube.com/watch?v=wlVIp6rKYAQ tai http://vimeo.com/80056923

Tarkemmat tiedot DVD:n sisällöstä @ http://suomi.poetsofthefall.com/

Webbikaupassamme on nyt myös muita uusia fanituotteita: T-paitoja, huppareita, pinssejä ja asusteita.

Alkuvuodesta 2014 vetäydymme studioon ja jatkamme toden teolla seuraavan albumimme työstämistä muutaman seuraavan kuukauden ajan. Tarkkaa aikataulua albumin ilmestymisestä ei vielä ole, mutta pidämme teidät ajantasalla!

-Poets of the Fall

Hyvää syksyä!Tiistai 01.10.2013 19:32

Kesä vierähti pitkälti Live in Moscow DVD:n työstämisen parissa, ja vihdoinkin julkaisupäivä häämöttää lähitulevaisuudessa. Pledge-kampanjamme loppui jo jonkin aika sitten, mutta ennakkotilaus Webbikaupassamme on jo käynnissä!


Lisäksi ikärajattomalle Sellosalin keikallemme 23.11. on vielä muutamia lippuja jäljellä! Muitakin keikkoja Suomessa on luvassa loppuvuodesta, mm. Viking Grace (Turku-Tukholma-Turku risteily) 12.12. ja legendaarinen Tavastia 20.12. Käy katsomassa kaikki keikat ja lippulinkit webbisivujemme keikkakalenterista!


Hyvää syksyä toivottaen
-Poets of the Fall

Kesästä ja tulevista keikoistaMaanantai 17.06.2013 18:52

Moi kaikki!

Tällä hetkellä puurramme ahkerasti Live DVD:n tuotannon parissa. Samalla työstämme pikkuhiljaa seuraavaa albumiamme eteenpäin. Live DVD:tä voi tilata etukäteen Pledge Music:ista. Samasta paikasta voi halutessaan ostaa myös muita mukavia juttuja, joista osa on nimmaroituja.

Tulevista keikoistamme löytyy myös jokunen keikka Suomessa. Keikkakalenteria kannattaa käydä silloin tällöin katsomassa, lisää keikkoja julkaistaan myöhemmin. Mukana on myös yksi ikärajaton keikka Espoon Sellosalissa 23.11.2013. Lippujakin on mukavasti vielä jäljellä. Vaikka Sellosali onkin keikkapaikkana melko rauhallinen auditorio istumapaikkoineen, niin paikan akustiikka on aivan loistava.

Toivottavasti nähdään 10-vuotisjuhlakiertueellamme!

Tänään 25.4.2013 meillä on aivan erityinen syy juhlaan. Siksi järjestimme Facebookissa kilpailun jossa voit voittaa käsittämättömän upeita palkintoja! Ota osaa ja kokeile onneasi!