IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Ruman sisarpuolen tunnustuksetLauantai 09.01.2010 07:33

En kadehdi kauniita, määritelmän ollessa jotain hollywoodin ja luokan suosituimman väliltä. Sievät tytöt ovat usein niin kauneutensa lumoissa ettei heillä ole aikaa viisastua. Ja minä olen mielummin älykäs kuin kaunis. Joskin olen mielelläni myös kaunis, ja viekaskin vielä. Rikas tahtoisin olla vain niiltä osin että pääsisin toteuttamaan unelmia (sen paremmin omia ja muiden).

Kauniissa ihmisissä nähdään usein vain kauneus, pinta, eikä heitä oteta vakavasti, jos edes kuunnellaan. Olen huomannut, kehuja pukeutumisestani vastaanottaessa (nääs rumat ne vaatteilla koreilee), ettei se tunnu ajan päästä miltään. Sitä vaan tietää millaisesta asusta saa vihellyksia, ja enemmänkin alistuu sille (mainitsematta päiviä jolloin on mahtavaa saada kehuja, itsetunnon kohotusta, huomiota, mutta sen kalasteluhan sujuu kuin itsestään).

Äly on pysyvää, erinäisiä aivoja rappeuttavia tauteja huomioon ottamatta. Voihan sitä toki leikellä itseään pysymään nuorena tai vahtia joka suupalaa, mutta mitä siitä saa? Kun itsehän en tarvitse illalla kirjaa luettavakseni, vaan selailen hetken aivojani ja siinä se. No, en väitä olevani nero tai nobelisti (koska asiaa ei ole todistettu), mutta on aika huisia verrata omaa tietotasoa samanikäisten tasoon, kun useimmiten ero on tajuamaton.

On parasta olla kaunis ja älykäs, sitten kaunis ja tyhmä, ruma ja tyhmä... mutta pahinta on olla ruma ja älykäs.

Nykyinen kertoo ottaneensa minut enemmänkin sisäisen kiinnostavuuteni kuin ulkoisen kauneuteni tähden (joskin runk... ihailee sääriäni), entinen kertoo minun olevan "eksentrisen (ja kiinnostavan) näköinen" pikemmin kuin kaunis. Jokunen sentään on aikojen saatossa antanut kehuja naisellisista ruumiinosistani, "vaikka voisivahtan ne isommatkin olla".

Pärstäkerroin on mitä on, kohta kymmenen vuotta olen tapellut kasvojeni kukinnan kanssa (siinä ei pisamat lohduta, kun niitä ei näy), ja havainnut js mitä puutetta. Ei, minulla ei ole naiselliset kasvot. Jep, toinen silmäni on pienempi kuin toinen, eikä kumpikaan suorastaan iso ole. Nenäni on aikoinaan kelvannut, nyt en tiedä. Hampaita en näyttelisi.
Mutta mitäpä näistä. Käsivarteni ovat liian ohuet ja maha turhan pyöreä. Pattipolvet, eriparivartalo, liian isot jalkaterät, liian työtätehneen näköiset sormet. Suunnilleen tälle tasolle olen toistaiseksi päässyt vartaloni kanssa.

En suostu olemaan ruma, mutten ole mikään alfanainen. Toivottavasti sitä ei huomaa, kun olen koko ajan äänessä. Minuahan voidaan erehtyä luulemaan mieheksi, ja mitä väliä ulkonäöllä silloin on?

Mahtaa minua naurattaa kun elän täysin ulkonäkökompleksitonta elämää; miksi tuhlasin aikaa näiden ajatteluun.

Nyt syön jugurttia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.