IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Tänään oli kiva päivä.Tiistai 16.02.2010 22:16

Täällä on juhla jonka nimi on jotain fest. Paraati, jossa sama pointti kuin penkkareissa (eikös nekin järjestetä näihin aikoihin, hmm hmm, idearosvot, hmm, hmm), eli pukeutuneita rekan lavalla ja karkkia lentää.

Onhan se ihan hauskaa seurata kun muksut juoksee karkkien perässä. Kun itsellä on vara sanoa, enhän koskaan... ei, vaan toki poimin parit itsekin, syön paraikaa. Tyttöset keräs jotain kolmatta litraa... kaikki isompaa täällä suuressa maailmassa.
Jos jonkun aikuisen miestä muuten, touhu on "höpsöä, halssua tai söpöä", miettiköön miten kävisi jos tuolta lavalta heitettäisiin rahaa.
Pepsin koululla alaluokilla tehdään niin, että luokkaan tullessa kaikki kaikkien keräämät karkit kerättiin, ja jaettiin tasan. Fucking Kommunistit!
Aikamoista kerjäämistä tuo kyllä on, katsoo vaikka. Muksuja säkit auki, "anna, anna". Käsikähmässä melkein taistellaan, hyvä kyynerpääteknikot!

Mutta kumpi sitten on parempi, että oman edun eteen pitää tehdä hurjasti töitä, vai että kaikkien edun eteen pitää tehdä töitä (olen puolueellinen).

Haluaako joku jatkaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.