IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

Why does my heart cry?Maanantai 16.11.2009 04:06

Eeeeipä tässä paljon nukuta kun oo ollu valveilla kymmentäkään tuntia 8'') Ei perkele, ei näin.


Huijjuij, tänään tuli lomituspyyntöä ensviikonlopulle. Huvittais ihan vitusti lähteä, pääsis vähän irti tästä noulaiffaamisesta, ja omasta elämästä ja sais rauhassa pohdiskella ja mietiskellä luonnonhelmassa, mutta en tosiaan tiiä uskallanko lähteä...
En oo ollu hevojen enkä sen enempää kyllä koirienkaan kanssa tekemisissä piiiitkään aikaan, ja ykskaks yksinään kolmen hepon ja kahen koiran kanssa eiiii ehkä toimis 8''/ Pelottaa et jotain sattuis tms. Esim. Hepat karkais, tai säheltäsin jottai, ryssisisin ruokinnan vaikka, koirat ei tottelis (oon oikestaa aika pirun huono koirien kaa... auktoriteetti ei oikee tuppaa riittään 8| ) ja no siis. Vastuuhan on aika iso noissa hommissa, ja etenkin keskenään, apua <__< Väää D:

Ahahaha<3 Onneks on olemassa idiootteja jotka pelastaa päivää!<3 *tuhhhh* Ainakin vähän ^^'


Haluisin muuten joutua kunnon tappeluun, elämästä ja kuolemasta. En siks että haluaisin kuolla, vaan siks että tuntis olevansa elossa selviydyttyään.
Mahdatte pitää minua kummana mut mut... edellisen "tappelun" vaikutus on laantunu jo ajat sitte. c(8 Hui nyt jo melkein unettaa... voiskii lähtee koittelee, taas. Edellinen yritys päätyi siihen et sovittelin vaatteita ja katoin Moulin Rougea pätkittäin. 8--D ja Queer as folkkia myös muutaman jakson, on se vaan ihana sarja 8-3

Vai pitäsköhä lähtee johokiu reissuun...? Harmi ettei oo ny mitää coneja err ikuisuutee...? Toisaalta ne on kyl nii helvetinmoisii rahareikii.

Ehkä lopputulos on että tarviin jotain elämää, hyvin yksinkertasesti. Nyt. Heti. Pian. (APUA D: )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.