IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

*Haaveissaan* Mersu....

Nii ku rupesin tos kelailemaan, miten mie en yksinkertasesti meinaa sietää ihmisten valitusta, oli aihetta tai ei. Johtuu ihan siitä kun itellä tosiaan ollu fiilis et ei oo lupa masentuu, jolloin siis valittaa paljon enemmän, eli valittamiseen ei oo lupa vaikka miten paska fiilis ois koska sillon yksinkertasesti siut hylätään. Eli moon tän läksyn oppinu et turpa kii, älä uikuta, jne.
Ja, vaikka kukaan tuskin uskoo, oon helvetin kiitollinen ja vaatimaton ihminen, ja oon aina tyytyväine siitä mitä on, enkä anna sen lannistaa mitä ei ole. Jolloin ei siis edes oma itseni anna valittaa, oon vaan kiitollinen ruuasta, lämmöstä ja katosta pään päällä<3 Eli yhteen vetona vois sanoo et miulla on aina semmonen olo ettei saa valittaa, by myself or enviroment, joten miks miun pitäs hyväksyy moista muiltakaan?

Vittu mikä erämaa meininki miun elämässä oikeesti on 8'''3 No, näin on ympäristö minut muokannut.

Ja nii, en mää ny oikeesti varmaa mersuu hommais 8'D Ainakaa henkilömallii (henk.autoks/kauppakassiks chrysler 300C<3) paitsi korkeintaa valkeen gelandewagenin, semmose mafia meininkisen, mustan hummerin kaveriks (joka taas ois gangstameininkine! 8D ) Eli... 2valkeeta mafia-autoo ja 1 musta H2? 8o (Joo, oon suunnitellu rikastuu jotenki joskus<3)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.