IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

Bullshit or true?Tiistai 18.01.2011 01:16

Lueskelen kirjaa ''Lääkärin havaintoja rajatiedosta'' (ja tuo 'lääkärin'-lisä on tuossa ihan vaan egotuksena, tyyppi ei kyseenalaista yhtään mitään) ja olen vähän hakoteillä oman kantani kanssa, uskoakko vaiko eikö? Molemmat vaihtoehdot ois helppoja, ja kyseessä on kuitenkin itselle ''uskottavia'' juttuja, poltergeistejä, yhteyden ottoja tuonpuoleiseen/-sta eikä mitään keijukaisia, mutta mutta. Se ratioonalinen minä jolle tiede on uskonto kyseenalaistaa ja paljon, ja koittaa selittää asioita järjellä.

Olen vähän surullinen penska, tai ainakin ollut, en varmaan ikinä ole uskonut sataprosenttisesti yksisarvisiin tai lohikäärmeisiin (vaikka olen halunnutkin) mutta henkimaailma jutut kyllä osaa nostattaa niskakarvoja.

Erityisen skeptisesti suhtaudun kyllä näihin ''enkeli''havaintoihin. Tai no, lähinnä kristinuskoon (taas kerran) koska enkelolennot nyt on uskonnosta riippumatta aika samankaltaisia, kirkkaita, ihania olentoja jne.

Paranormaalius on tosiaan aika mielenkiintoinen laji. Ehkä Nuuskamuikkusen toteamus ''En usko ennen kuin näen'' on paras vaihtoehto.

(Ja ei, ei mitään hajua miksi kirjotan pohtivaa tekstiä blogiini)


(Himottaisi kyllä kirjoittaa lisääkin...)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.