IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

Pohdintoja ja ajantappoaMaanantai 22.08.2011 14:46

Lallalaa molen kipeeääää! Ei oo kuumetta (kivasti alilämpöö tosin sitten kyl, pitäs kyllä joskus terveenä mitata toi ruumiinlämpö, mitään havaintoo mitä se normisti o) mut jooh, keuhkoja oon yskiskelly pihall ja aivastellu ja nousbliidaillu sen takia (limakalvot o kovilla jyy) JA TOKIHAN TEITÄ MIUN KOTITOHTORIDIAGNOSOINNIT KIINNOSTAA HEI!

No vaihan aihetta, tota BJDt. Näin unta et jostai suomishopista pysty ostaa päitä ja jotain pikkuhilpettä ja se oli mukavaa, mutta siis oikeesti. Toisaalta haluisin toisen ja kolmannen hartsiklöntin mut perkele toisaalta ääääääää. Ne on kalliita (ja kukaan ei oo yllättyny) ja ai kauhhe miten turhauttaa ku tota klönttiä joka tuol keittiös kivasti hengaa on nii vitun hankala kuvata! Siis niiq ympäristöllisesti, et ilmottakaa toki jos joku tietää mist löytys Lontoo 1/3 koossa, kitoooos! El Perseilyähän tämä.

Ja sitten toinen tyhmä harrastus eli COSPLAY. Se ahdistaa, ja ei persiö. Saa muute nähä kerkiikö miu Edo-peruukki etes tulla ennen Traconia että aheheehehe, älkää tappako, ainakaa kovaa moi <3

Eipä miulla muuta, Traconia, sairautta ja petiseuranpuutetta lukuun ottamatta miulla on kyllä aika pirun lystiä <3 Nii ja sitä yhtä helvetin tolloa. MA EN TIEDÄ MITÄ MA TEEEEEN! Että jos ja kun luet tään ni... jotain. Ole aikunen ja ota yhteyttä tai jotain, ääälggk!

Saako kipeenä sipsuja...?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.