IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

No one ever said that life was fairKeskiviikko 02.11.2011 00:22

Voi. Vittu.

Kylläpä osaa pitkästä aikaa ahdistaa. Mm. kaikki siis. Päällimmäisenä nyt se että näytän typerältä ja läskiperseeltä kaikissa vaatteissani, etenkin housuissa, poltan kohta kaikki ja rupeen kulkemaan kiltissä. Oikeesti ei oo mitään mieltä omistaa miljoonia melkein hyviä farkkuja koska farkkujen ois tarkotus hei imarrella eikä irvailla! (Ja nyt turvat kii, minähän bitchranttaan diivana tässä pistesaatana) Ja kaiken parasta! Ostin tänään iiiihannan karvakauluksen jota vain silitellä voisin ja arvatkaas mitä? No ei siinä mitään että miun vaatekaappi oli munapää ja petti miut niin ettei mikään miun vaatteista suostu näyttään hyvältä sen karvan kanssa mut voi saatana se karvanretalehan tekee miut vielä kaiken hyvän lisäks ihan kaulattomaks ja voi vittu saatana! Se on ihana ja minä voi muuta kun silittää sitä voi jee!

Mut oikeesti miksen minä ikinä opi mistään mitään? Tai oikeistaan miks miun pitää olla niin rikki? And just a such a fuckin' mess!? Not fab' not at all. VAAN LOLOLOLOLL tajusin tänään harviis selkeesti etten osaa ääntää fabulousia oikein! Rupeen vääntää siitä jotai ranskaa le fabylöös ja sillee aishhhhh!

Ja välillä sitä vaan miettii tuleeko koskaan olemaan onnellinen, ainakaan noin pidempää aikaa, tai löytääkö koskaan sitä omaa parempaa puoliskoa, vai pitäiskö vaan oppia elämään yksin (koska minähän selkeesti en osaa tai ole sitä koskaan tehny). U know my point.

Ja jos feispalmaan huomenna itelleni ja tälle merkinnälle syytän väsymystä! ...ja sitä et oon pläski yhy hyh...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.