IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

Onneks en unelmoiPerjantai 25.05.2012 01:49

When you're dreaming with a broken heart the waking up is the hardest part.


Tänään on ollu pelkästään paha päivä.

Lääkärin määräyksestä otan kohta buranaa ja omasta, epävirallisesta tohtorin määräyksestäni rommilla terästettyä teetä.

Yyyh ja teenpä sen pian koska kipuiloo enkä jaksa tutkia miten kovaks tää tästä yltysi.

OHO ja nyt vahingossa poksautin leukanivelen upsista. Tai siis se sano vaan kovasti 'POKS' emmä usko et sil mikää hätä on. Nysse kyl rutisoopi, ohhoh.

Mut joo, ajattelin kyllä tapojeni orjana taas jotain shaissea tänne vuodattaa (KYLLÄ teen personal blogin Tumppuun heti ku keksin tarpeeks hienon nimen silleh!)
HUUJJJJJJ tulipa tujua litkua. MUTTA JOOH!

Ensinnäit, wau, kunhan saan paperit tuolta koulusta, minä olen vapaa. Täysin vapaa lähtemään minne vaan. Miulla ei ole mitään elämää suurempaa relationshippiä pitämässä minua missään (toisin ku kympin jälkeen, oli aikanaan totaali mindblown et miulloli paljon ystäviä ja miusta pidettiin ja aaa and then shit hit the fan).

Maybe I should cry for help, maybe I should kill myself kuten taustalla soi, mutta ei ny tunnu kummaltakaan.

On muuten hassua että olin ennen romantikko. Vähintään yhtä paha kun Christian (Moulin Rouge) ja no, ehkä oon vieläkin. Tai ehkä oon liian huolellisesti säpäleinä ollakseni.

Hirveesti tekis mieli kirjottaa kyllä luotto-ongelmistani ja kaiken maaliman sydänsuruista, mut yyh, sanotaanko vaan että ottakaaham kliseisin paha poika jonka keksitte. Joko mietitte? Hyvä, there you go, that's me, siinä kaikessa kliseisyydessään. Yhyy, oon... minä. 8'D

Mietin muuten sellasta tänään, notta kumpi oikeesti pahempi vaihtoehto? Se että osaa rakastaa itteensä mutta vihaa ja inhoaa elämäänsä vai se että rakastaa elämäänsä mutta vihaa ja inhoaa itteään?

Vai onko ne loppujen lopuksi sama asia? Hmmmm.

Yhyy hups miullo hieman liian hauskaa kuunnellessani Tom Hiddlestonin EHEHEHEH naurua aaa voi päivää. AINII VITHU oon ollu huonolla syönnillä hetken joten tää rommihan voi vaikuttaa aika herkkään huuuuuuuuupz-

Ja vielä yks hups tältä päivältä, käytiin isän kanssa vähän passattia testaamassa (son tökkiny hieman) ja mie ajoin sit takas päin:
Isä ''En kai mie oo opettanu sinuu ajaa ylinopeutta?''
Mie ''Eeet *sillee rauhottavaan sävyyn* Eikä tää ole ylinopeutta vaan karstojen polttoa!''

*Kröhöhmyli80mailialasissakröhöhöhmelisiinä140kmhupskröhöhmutkusenytkulkiköhköh*


Mutta joo, yhteenvetona vois kai mainita et oon ehkä rikki, täysin sekaisin, oikeestaan aivan yksinkin niin hey bitches I can do whatever I want 8) ...Heti parin kuukauden päästä grrrrrrrrrr... Pitää kyllä hurmata herra Karttunen ja tehä helvetin hyvää jälkeä, koska suomen automaalaripiirit on aika pienet. Ainaki erikoismaalauksissa, so I've understood.
Ja sit mie otan ne piirit haltuuni näin alkajaisiks <3
Sitten lähen maailmalle. Eka eurooppa, sitten jos rapakon taa, ja sit rupeen kuninkaakski jossai välis vähintään mut näil automaalauskuvioilla saatan alotella koska raha on kivaa.
Hei ajatelkaas jos menisin sitten vähä mainetta niittäneenä johonki reality-sarjaan hankkimaan ilmasta mainosta? EEEEEHKÄ mitä ny ois vähä nålåa ja mä täs huomaan että tekstin tuotto lähti taaaaaaaaaas lapasesta. No jaa, pitää miunki johonki ajatuksiani purkaa, non?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.