IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

HUUUUUH yks päivä taas takana. Oli vähän levotonta juttua tänään. Partamies tuli takas lomilta, urpåillaa sen kaa eniten muutenki, mut sit järjenääni maalarimestari lähti lomille joten oli partamiehen ja Maken kaa vähä... Urpåmeno. HILPEÄ. Mut ei homolla tavalla.

Ja viikendinä Kuopioon. Vissiiki. Mitäs mie teen jos Demin pennut syntyyki sillo sitte? Ehkä en vaan osallistu sit. Pöh. Miksen muistani tätä aspektia aijemmi? PERKLE!


Ja yhyy miullois hiiiiiirrrrrrrveä hinku kossata JOTAIN (suom.sitätätätuota en ees kerro mitä kaikkee!) mut perc tää tuli joteki nii puun takaa ja emmä ees osaa. Siis osaan pukeutua pukuun ja urpåilla cuulisti mut emmä osaa jaksa mitää tehä. Mut miust valmispuvut on sillee juustoja ja aika usein rumiaki vielä nii emmä sit.
ELLEN HURRRRRRRRRJAKSI HEITTÄYDYHHHH! pieni ääni päässä koittaa kovatsi rauhotella mä huomaan. Se on se aikuisin ääni sielt, se kyyninen on ihme kyl hiljaa ja rakastan sitä kovasti mut EN KUUNTELE SINUAAA OLE HILJAA PILAAT IDIOOTIN YMPÄRIINSÄ PERSEILYNIHHHHHHH!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.