IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.07.2012 01:08

lestrade_isn__t_cool_by_morpheus_nyx-d4m6e9y.gif


Minun pitäis mennä nukkumaan. Tänääkää en jaxanu herätä hommiin ajoissa, ilmotin käyväni asijoilla ja kattelin HIENOO Avengers unta jossa tapeltii the Masteria vastaan ähähähä hieno uni hyvä pää, palkitsin pään mäkkäri aterialla sit ku se oli sillee hienoh...! Nii jooo harmi vaan Makelle et just tänään oli aivan vitun kiire päivä ja poikaressu joutu aamupäivän olee ihan keskenään puurtamassa ku partamiehen poika oli kipiä ja johtaja oli lähtent grillaa makkaraa like a boss rupeen isona johtajaks hähäh!

Mut olin mie tänää oikeestikki hieno, kävin LENKILLÄ JUOKSEMASSAH ja sit piti tiputtaa iha hiljaiselle jolkotukselle ku hengästyttämää rupes mokoma intervalli spurtti ohoh. Ei kyl mikää ihme, en oo kerinny juoksentelemaankaa koko kesänä ku kerran pari et hyvä minä taputtakaa minulle et noikii paljo jaksoin!

Hirveesti tekis mieli enempiki kirjottaa kaikesta mut meen keittää iltateetä ja polttamaan iltatupakkaa ja iltapissittämään koiran ja sit iltaluen hämähäkkyräpojan seikkailuja (sori miusto vaa sillee urpåå et spidermanii pitäs sanoo spider MANiks ku se o sillai lapsi. Tai sit maailmankuvani on hassusti vääntyny ku oon fandomis pyörinykieriny esim.liikaa mutku superfamily ähähäh)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.