IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

Huomenta vaan kölvit!Tiistai 11.09.2012 20:43

HEREILLÄ! \o/

TÄÄ ON TYLSÄÄ!


No joo, ehkä 32h unta saa nu riittää (heräsin kyllä eilen yheksältä illalla ja kävin sit Dollyn grilliltä ruokaa ja katoin Supernaturalia ja sit menin takas nukkumaan. 12 tunniks. Yeah.)

MUTTA JOOO!


NYT KIRJOITAN CONI RAPORTIN!

Eka olin sillee lauantaiaamuna neljä levotonta tuntia nukuttuani että voi perse moi kello 7 aamulla junassa että voi plee oho kaikkia taas varmaa kinostaa ANYGAY en onnistunu etes hukkaamaan itteäni myöhästymällä vaihoista tai muutenkaan. NOJOOH CARRY ON
Conihan oli siis ihan... Loistava..! Sillon kun en meinannu tylsistyä kuoliaaks, esim. yöllä kun kaikki muut nukku tai oli töissä aagh.
Mut joo, näin ihania ihmisiä, cossit oli hienoja (yhyy miksi MIKSI jätin kameran kotia!?) TARDIS AACJGCJGL; MEINASIN SQUEELATA KU NÄIN SEN JS SIIIS NY PUHUTAA IHMISESTÄ JOKA EI PIDÄ SIMMOI ÄÄNTÄ IKINÄÄÄHHHH!
Öö joo siis, no toki kun alko tulla niitä valvottuja tunteja alko mennä vähän jännittäväks, välillä olin ihan heartbroken ja siipi maassa joitteki ihmisten näkemisestä MUT SITTENPÄ näinkin taas ihania ihmisiä nii jäi hyvät fiilikset -u-

Rahapolitiikka oli ihan pieru, joten en saanu osteltua oikee mitää, yhyy, oisin halunnu kyl vaikka mitä mutkuuuuuuu...!

AIJJOO JA HWEI AIVAN PARASTA SHITTIÄ IKINÄ SIIS MIKÄ TODENNÄKÖSYYS MIKÄÄÄÄ minä siinä istun junassa nokka kohti kotia, viereen istuu miäs jolla on iPad ja moon iha yyh älä ole niin suuri jääkaappipakastin ahdistus MUTTA SITTEN SIINÄ nään silmäkulmasta että hei mitäs siinä vilkkuu sehän on Marvel-leffojen avaus häsägä, siinä sit jännitän ja virnuun mitä se kattooooo JA SE KATTOI AVENGERSIA JA MINÄ VIRNUSIN TYHMÄNÄ JA eka koitin vaa hämysti sivusilmällä kattoa mut sitte se huomas ninjasteluni ja pisti suomi-subit päälle nii pystyin seuraa vähän paremmin ahahahah se oli mukavaa enkä nukahtanukkaa (mitä pelkäsin kovasti koska vaihto)

JA TÄMÄ ON SEKOPÄISIN JA SEKAVIN RAPORTTI IKINÄ MUTTA EIPÄ KINOSTAAAAA!

Oli siis ihan hyvä reissu, oisin halunnu nähä ihmisiä enempi, oisin halunnu olla rikkaampi, mut kaikkee ei voi saada.


JK.Tosiaan yli 30h nukuttuuni ei just tällä hetkellä ees nii ahista miten paska ja sotku oon ihmissuhteis mut. Kohta se taas ahistaa. Vaikeeta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.