IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

Ruissipsuja rouskutanTiistai 02.10.2012 05:27

Kaikki tietää että oon kova poika ajattelemaan, teen sitä jopa liikaa, mut tällä kertaa mietiskelin tänne naputteluani, ja siinä sivussa oikeestaan kaikkea vuorovaikutusta ihmisten kanssa.

Välillä miusta tuntuu ettei miun pitäsi kirjottaa niin paljon, olettaen ettei ihmisiä kuitekaa kinosta, välillä oon taas ''pitkiäki'' aikoja kirjottamatta ja sillon mietin että oonko ''velkaa'' jonkun tekstin pätkän, koska osa teistä jotka seuraa tätä urpåilua on tuntemattomia, ja eikö tää koko homma muutenki perustu vapaaehtoisuuteen?

Samaa voi miun mielestä hyvin heijastaa muuhunki sosialisointiin (no eikä nyt puhuta siitä onko tää blogin pito sitten oikeesti sosialisointia alkuunkaa). Usein ajattelen et ''vitut, vihaavat kuitenki'' (mikä ei kyl oo ihan kaukaakaa haettua) mut sitten toisaalta.

Ai nii kiitos Castiel en voi enää ees lainausmerkkejä käyttää ohimennen vaan.

Mutta joo. Jotai tämmöst ny tähän hätään.

Voidaanko sitten puhua siitä miten koomisia Dean ja Cassu on? Oikeesti, eka Dean; Jätkä juo, kiroilee, ammuskelee, puhuu vahvalla Jenkki aksentilla, ja sitten se näyttää tältätumblr_m3hf1mgZWI1r011tlo1_500.gif
...Nyt vittu oikeesti. Tajuutte ihan varmasti mitä tarkotan. Tajuutte todennäkösesti ilman miun selittämistäki mutta kun..!

Ja sit Cassu (oon kykenemätön sanomaa sitä Castieliks kovinkaa usein). NO SIIS KAIKKI MITÄ SE TEKEE! Ainaki melkei. Jossain vaiheessa ittee vaan rupes huvittamaan se sen yrmy ilme ja vielä yrmympi ääni örörörö aaa kierin trästä keskenäni nauramaan pöydän alle.

Enkä sitte sano etteikö noi hahmot ois hienoja ja vakavastiotettavia ja aivan vitun traagisiakin aika usein mutta niissä on hieno koominen alavire myös. Niiku koko sarjassa.

Ja nää ruissipsut on ihan syötäviä, really! En oo kyl varma onko nää kovinkaa terveellisempi vaihto ehto ko on näissäki aika hyvin maustetta ja vissii rasvaaki. No yritän?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.