IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

Joo nii siis moi vain olin yön sairaalas hilipatipippaa, ei löytyny vatsahaavaa joten vissii oli vaa limakalvo revenny ja siks verta oksennukses (biopsioista kuuluu sitte jos kuuluu)

MUYTTA!

Eilen oli ihan kivaa tätä hässäkkää ennen!

Kävin jopa reippaana poikana vihdoin kiikuttamas mangoja divariin, aattelin et oisin iha ilonen jos oisin saanu Danten Jumalaisen näytelmän (25e) sitä säkkiä vastaan MUTTA SAINKIN SEITTEMÄN KYMPIN EESTÄ ASIOITA HAAAA sekä mukaani totaali randomin herran joka kahvet tarjosi. Hän oli ihan sympaattinen kujakalle.
MUT NIIII nyt miullo kokonainen Tarantino boxi, on seittemän veljestä, vähän lisää Jack Londonia, muutama semirandom leffa lisää nii ja tosiaan ihan leppoisa ja mukava ihmiskohtaaminen myös. Hän kovasti minusta piti vissii.

Mut pee äs hyi biopsioitte otto tuntu hyi hyi ällöltä ois ees rehellisesti koskenu mut hyä semmoi nykimistä ää also miksi oi miksi sen saatanan kerran ko minä oon sairaalassa SIELLÄ ON MANTELIKALAA YÄK kala yäk manteli yäk punakaalisalaatti hyj joo. Ja sitte jännitetää kui iso lasku tulee peräs.

Also pee pee äs näin ihan loistavaa unta jos olin saanu pestin tausta hobitiks/kääpiöks ja sit hengattii Ian McKellenin ja Viggo Mortensenin kaa (joo en tiiä miks Viggo oli Hobittii kuvaamas mut ei se haitannu) ja sit oli kauhee hässäkkä ku miuloli passi viä kotona ja ois pitäny lähtee kohta lentää kohti Uutta Seelantii. Also Nanu oli melko harmissaa ku hän ei ollu saanu tälläistä pestiä. :c

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.