IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onni on ollu nyt siis jo kolme viikkoo kipeenä.
Ensimmäisen kerran lääkärissä käytiin viikon kipeenä olon jälkeen kunnallisella Nummelassa. Ulkomaalainen lääkäri totes vaan, että Onnilla on nuha.

Siitä viikon päästä mentiin sit Mehiläiseen, kun Onni oli vaan entistä kipeempi. Siellä lääkäri totes, että Onnilla on korvatulehus, keuhkoputken tulehus, sekä infektioastma. Onni sai antibiootit ja kipuun ja kuumeeseen Pronaxenia. Lisäks Onni hengitteli siellä Mehiläisessä spiralla lääkettä sekä sai astmalääkityksen kotiin ja ehdottoman käskyn lähtee sairaalaan, jos Onnin hengitys yhtään pahenee.

Nyt siitä viikon päästä, eli eilen ei onneks Onnin hengitys oo pahentunu, mutta ei oo paljoo parantunukkaa, joten käytiin eilen taas Nummelassa kunnallisella. Siellä lääkäri totes, että ei oo Onnin korvatulehus hävinny mihinkää, ei oo antibiootit siis auttanu, joten Onni sai toisen kuurin jotain toista lääkettä. Hengityksestä ei muuta sanonu, kun että iltasin voi antaa tota astmalääkettä vähän isomman annoksen jos siltä kuulostaa ja tarvittaessa voi sit tulla sinne hengittelemään spiralla, ei kuulemma tässä vaiheessa voi noin pienelle vielä paljon muuta tehä. Nyt täytyy siis vaan toivoa, että noi uudet antibiootit tehoaa ja Onni paranee. <3 Tänään on ainaki tuo hengitys ollu vähän parempi, Onni ei oo vielä kertaakaan tänään tarvinnu tota astmalääkettä, eli ehkä tää nyt tästä lähtee sit parempaan päin! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.