IRC-Galleria

Bla bla bla?Perjantai 19.02.2010 19:38

Njaa-ah, tulinkin tänää himasta ja nytte ainakin keskiviikkoo asti pitäis täällä asuntolal homehtua~

Onneks ei oo mitään sellasta ns, pakollista tekemistä (paitsi pyykkääminen) :D Voin piirtää/maalata, lukea, kirjoittaa, kattoo heroesin 1 tuottarin, mutta kaikista varmimmin mie nukun! >:3

Hmm.. täs kuus pitäis vielä ilmestyy Pet Shop of Horrors 6 (Halleluija!!), One Piece 50 (odotettu <3) ja Dark Metro 3 (Vihdoin ja viimein).

Oon ylpee ku aloin pitää kirjaa ja suunnitelee etukätee mitä mangoja ostan missäkin kuussa :3 Oon pystynyt varautuun ja kaikki (jopa enkun kieliset) täyttyy tasaisesti :D Pian onkin Ouran High School Host Club "täysi" kunnes sitä enkustetaa lisää sitte tammikuus "suljin" Sugar Sugar Rune!:n ja täs kuus kiinni meni Power! sarja :P

Aarg.. Ärsyttää ku kaikki enkuksi keräämäni mangat on yli 20 osaisia, mikä tulee hemmetin kalliksi -.-'''

Kun normaalisti kerään aktiivisesti kerra kuus noin kahta enkun kielistä sarjaa nii oon miettinyt että mitä enkun kielistä alan jällee kerää aktiivisesti kun Ouran jää väkisinki tauolle?
Oon harkinnut loogisina vaihto ehtoina Fruits Baskettii (aloitin enkuksi joten lopetan enkuksi) ja a Cheeky Angel/Tenshi na Konamaikia koska kummatkin on jo saanut päätöksensä.. Mut arg.. Haluisin nii kovasti Millennium Snowin jonka kerääminen ei kestäis ku kaks kuukautta kun sitä o vaa kaks osaa.. Haluisin kanssa toisaalt aloittaa D.Gray-Manin (tähä asti 19 os. mutta menossa), Inukami!:n (6 os.) ja ehkä Wolf's Rainin (2 os.)..

Huoh.. kuinka harrastajan elämä onkin vaikeeta :'''''''''''''D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.