IRC-Galleria

Valokuvaus maailmaanMaanantai 12.02.2007 01:54

Kaikennäköstä on ehtinyt sattumaan muutamien viime viikkojen aikana valokuvauksen ihmeellisessä maailmassa.

Ensiksi huomaan, että vaihteeksi teleobjektiivini on mennyt jumiin niin, että tarkennus toimii, mutta polttoväli ei muutu. Kyseessä oli jo toinen kerta, joten toimitan putken Perkon kautta huoltoon, tällä kertaa hieman vihaisempana.

Lisäksi ulkolainen lehti otti yhteyttä ja kertoi halunsa julkaista valokuvani. Tietenkin englanninkielen taitajana ja wanhana spämmipostin kahlaajana ehdin lähettää vain yhden viestin herroille kauas ulkomaailmaan kun sieltä jo ilmoitetaankin, että lehti on mennyt painoon. Kiitoksia hei, otamme yhteyttä jos tarvitsemme palveluitanne.

No niin, jälleen on aika käydä Jas-tekniikassa kurvaamassa koulun jälkeen ja hakea teleobjektiivini oikeaan kotiin. Ihmeelliset sedät ja kummalliset tädit ovat ronkkineet putkeni sisältöä ja tehneet ties mitä kommervenkkejä. Ei ehdi edes kissaa sanoa, kun otan yhteyttä Perkkoon uudestaan ja haukun teleobjektiivin lyttyyn. Ei kulunutkaan kuin muutama päivä ja jälleen (kolmannen) kerran objektiivi nikottelee samalla tavalla. Ei muuta kuin putki takaisin huoltoon.
Tietenkään syytä ei minulle kerrota, ainoa mitä kerrotaan on tiivistettynä seuraavasti:

- JAS-Tekniikka huoltaa
- Huollosta otetaan yhteyttä
- Huolto on ilmainen

ja sitten itse havannoitu asia:

- Objektiivissa vikaa

Kolmas kerta riitti maahantuojalle. Ehkäpä huolto on jo maksanut uuden objektiivin verran?
Nyt tuli ilmoitus, että en saakkaan egonkasvattajaani takaisin vaan se vaihdetaan uuteen.
Nyt pyörittelen mielessä, että mitä hemmettiä mahtaa meinata uusi samanlainen objektiivi, kun omaan Euroopan viimeisen mallin, joka tehtaalta tilattiin ja valmistuskin on jo lopetettu.

Yksi asia on varma. Vaadin samanlaisen putken, mutta jälleen kerran takuuta saman verran kuin uuteen (vuosi). Haluan myös saman verran millejä, jos saankin eri putken (saman mittaista putkea ei ole valmistettu) tai haluan uuden (lue: paremman) putken ja välirahaa menetetyistä milleistä.
En tiedä miten toimin, mutta Perkolle olen tässä vähitellen tehnyt selväksi, että miten voin myydä tuotteita, jotka hajoavat jo omassakin käytössä. Kovasti ovat herrat ylhäällä selitelleet. Tarkoituksenani on vain aiheuttaa hämminkiä.

Mitenkäs se päivä sitten jatkuukaan...
Kappas joo, pitäisi kenno käydä puhdistamassa tai hakea puhdistukseen omat tarvikkeet.
Olenkin hieman laiminlyönnyt kuukausittaisen kennon puhdistuksen. Kameran toiminta voisi nopeutua ja laatu parantua kun sen nyt joskus puhdistaisi.

Kappas keppana!
Löysin kuin löysinkin kadottamani laajakuvaputken linssinsuojuksen. Luulin, että se on pudonnut mereen tai pilssiin viime kesänä purjehtiessa ollessani.
(Hehku: Viime kesänä purjehdin Merisissilä yli 1000 mailia)

Latviasta onkin otettu yhteyttä. Tällä kertaa aiheena on jälleen valokuvani.
Nyt halutaan jonkin kirjan kanteen ottamani kuva.
Nyt ei ainakaan homma voi kaatua siihen, että olisin hidas. Vastasin muutaman tunnin sisällä viestiin. Taitaa vaan itse kirjailija olla kadonnut mystisesti tai sitten ei harrasta sähköpostien lukemista viikonloppuisin.
En voi ymmärtää kyseisiä ihmisiä, siihen en itse pystyisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.